Skupština obustavila dalji rad Anketnog odbora nakon molbe roditelja

Ostavite komentar


  1. debilizam i neznanje
    anketni odbor ne utiče na sudski spor
    on treba da utvrdi da li milicija,lekarske komisije,streljane rade svoj posao,kome se daje dozvola,kako,ko može u streljanu sa bojevom municijom…da predloži bolje mere kako bi se slične situacije izbegle jer očigledno je da je u ova dva slučaja zakazala milicija ali i psihijatri i psiholozi,zašto su zakazali,korupcija ili neznanje struke.

  2. nerazumno, nerazumno, totalno nerazumno , i najbolje bi bilo sa se ovo vise u opste nigde ne spominje, sramotno od roditelja sramotno,..kako ovo može da ugrozi dosadašnje postupanje sudstva, kako moze..jel tih nekoliko roditelja sebe postavljaju iznad svega,..ili su oni instrument neke politike,.koja kako se dalo videti je umešala prste, dobro je predsedniče tog odbora i ako je bilo ,,pljuvanja,, po njoj držala i vodila taj prvi sastanak, ali ako ta nekolicina roditelja ovo blokira , sramotno, sramotno, jel ce im to ,,vratiti decu,, ili ..stoga najbolje ovo vise ne spominjati, jel pada u zaborav, ..zahvaljujući tim roditeljima…..

  3. I tako to. Biti će na kraju ( Dete ko Dete) za Ribnikar,a za Mladenovac počeo kao maloletnik ali „nije mu se dalo da sazri odnosno odraste“

  4. Mislim da ovi nije najbolja odluka… Anketni odbor nije se ticao samo događaja u OŠ „Vladislav Ribnikar“ vrć i događaja u Duboni i Malom Orašju koji su konstantno u drugom planu.

  5. Dobro je da je obustavljen Anketni odbor jer je najbitnija volja građana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.