Skupština slobodne Srbije: Ekstremisti i profašisti služe vlasti

Ostavite komentar


  1. Ako su ovi „robovi“ na slici, predstavnici „Slobodne Srbije“ onda joj je sloboda u „podrumu“. Niko od stranaca, ovu državu i ovaj narod, koji je platio krvavu cenu protiveći se fašizmu i nacizmu, ne naziva fašističkom osim ovih domaćih kreatura koje se kriju iza bombastičnih imena.

  2. Pitam se samo da li alternativa ovoj vlasti moraju da budu ultra levicari, kripto komnunisti i saradnici stranih sluzbi? Tuzno

  3. Nece biti promena dok se ovi problemi ne internacionalizuju… zato, ako ste krenuli trebalo bi da idete do kraja…

  4. Tuzno je slusati ove nase intelektualce koji nisu sposobni da izvedu ni jedan pravilan zakljucak.Ako se tvrdi da se ovde radi o desnicarima koji sluze Vucicu onda je to vrhunska kontradiktornost.Jezgro radikala,sadasnjih naprednjaka,formirano je od sluzbi komunisticke vlasti.Ako upravo njima sluze grupe,o kojima je ovde rec,onda se moze govoriti samo o prilagodjavanju levice,a nikako o desnicarima.Jedine desnicarske stranke bile su SPO i DSS .SPO je unisten,a DSS je odavno napustio svoje osnovne principe.Dakle,gospodo iz Danasa neka vasi karikaturisti predstavnicima ovoj vlasti i nihovim pomagacima crtaju Staljinove brkove i neka ih ne stavljaju u fasisticki kontekst,jer ovde levica jos uvek drzi sve poluge vlasti.Fasizam ovde nikada nije imao realnu snagu,ali zaljubljenost u komnunizam je nesporna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.