Skupština slobodne Srbije: Vlast odgovorna za atmosferu nasilja

Ostavite komentar


  1. Vlast kriva za nasilje? Pa, vi ste ti koji ste pozivali na linčovanje, silovanje, ubistva… Ko je nosio vešala, vlast, ili vi? Ko je hteo da pali Skupštinu, vlast, ili vi? Ko je hteo da baca ljude u Dunav i Savu? Neko iz vlasti, ili Jovo Bakić? Da vam nabrajam još? Nema potrebe, znate vi to odlično.

    1. @Buljiša***A ko je držao šovinističke govore u Glini,ko je bio najodaniji sledbenik osuđenog ratnog zločinca,ko je sa puškom ruci bio iznad Sarajeva pod opsadom pa se sklanjao kako ne bi zaklanjao fotografima pogled i snimanje na dr.Vjekoslava?E taj vam je predsednik!“Praviću se blesav jer sam pametan“…i ostali biseri.

      1. Ti si još u 90-im. Ostani tamo i uživaj, samo istraži i ko je streljao vojnike JNA, koliko Srba je nestalo iz tog Sarajeva. Dobro je da si se setio Gline, ali kad si se već vratio u prošlost, kako se nisi setio i Jasenovca?

  2. Ne mogu tužilaštva i sudovi da se bave nasiljem nad političarima.
    Isuviše su zaozeti stvaranjem „zlatnog doba“ tužeći hapseći i zatvarajući siromašne koji nemaju novca da plate kartu za autobus, sturju ili kiriju, što je najveći kriminal jer da bi se „iskorenilo siromaštvo“ Vuićeva lvast je dala odrešene ruke „pravosuđu“ da „iskoreni“ siromašne

  3. „Ta pojava, piše u saopštenju, „najbolje pokazuje da je najava vlasti da će u skoroj budućnosti podsticati dijalog u društvu, samo još jedno lažno obećanje u moru neistina u kojem se davi Vučićeva Srbija“.“
    Ovakve izjave za patologiju Egonarciste je duhovna hrana, najbolji lek, kao doza heroina ugroženom zavisniku. Zar niste videli na tv ekranima to ludački iskeženo lice kada je sa uživanjem govorio kako su izgledali privedeni, a pre toga prebijeni demonstranti ispred Skuštine, a on ih je gledao kako zapomažu dok je policija uvežbavala toruturu nad njima u Policiskoj stanici?! Očogledna patologija najodvratnijeg vida, dok Patolozi ćute!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.