SNF: Vučić naneo nenadoknadivu štetu Srbima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. -Lični stav-
    Hajde samo malo da se vratimo u „rikverc“.
    Kada je „Ujka Sem“ odlučio da na mesto DS-a dovede SNS,i kada je AV išao na poklonjenje i po blagoslov,tada je i obećao rešenje Kosovskog problema u vidu priznanja. Kompromis,šta je to? To je daš kaput a za uzvrat dobiješ rukav. Gde je problem? Problem je u tome što Arnauti nedaju ni rukav,jer kada bi dali rukav posao bi bio do sada okončan. AV ne sme dati sve nizašta jer bi on lično imao u Srbiji nerešiv problem.Tada ni svi SNS idolopoklonici nebi mogli da ga zaštite od narodnog besa. Sda trenurno na Kosovu kada su Srbi u pitanju, žive politički i ekonomski profiteri i sirotinja raja. Ovi prvi treba da ubede ove druge da sunce izlazi na zapadu,i bar do sada to nije bio nekakav problem. Nije to bio ni problem u Srbiji,međutim Kosovo je veliko zalogaj kada je srpski narod u pitanju,i AV se itekako plaši da se istim ne zadavi,što je zaista i realna opasnost.
    U vremenu koje dolazi ostaje da se vidi dali će AV uz pomoć idolopoklonika uspeti da „prevesla“ sve Srbe pa magde oni bili,ili će biti ono što nekada i bi sa Milošem Velikim (ne mislim na autoput) knjazom Serbskiem.

  2. Svako ima pravo na mišljenje ali ovo je smešno. Vučić se grčevito bori za KiM i trpi ogromne pritiske ali odoleva.

  3. Ništa ne brinite. U Srbiji se oduvek isplatilo (i politički i materijalno) biti izdajnik.

  4. Polako,polako pa na mala vrata daje nezavisnost Kosovu. Tako to radi Vučić, „veliki srpski borac za razvlašćenje Srbije.

  5. Taj isti narod glasa za njega ,ne vidim razlog sadasnjim komentarima.Prodaju se za 20 do 100 evra .Isuvise jeftino.Kada bi ponudio svakom gradjaninu Srbije po 1000 evra ,svi bi se odrekli Kosova . Cija je to slika????Vucica ili naroda…Narod sam stvara sliku o sebi.

  6. Nadam se da se sve urađeno beleži i čuva i kad dođe vreme biti dokazni materijal.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.