Snimak napada na Pavla Grbovića (VIDEO) 1Foto: FoNet

Na Instagramu je objavljen snimak napada na lidera Pokreta slobodnih građana (PSG), koji se desio danas na biračkom mestu Galenika.

Grbović je napadnut i razbijena mu je glava ispred biračkog mesta Galenika, potvrđeno je iz PSG za Danas.

Grbović je na svom Tviter nalogu naveo da se napadači nalaze u prostorijama odbora SNS na Galenici i prostorijama mesne zajednice.

„Policija ne sme da uđe da ih identifikuje. Policijac cinično pita što se nisam zaštitio“, napisao je Grbović.

Na snimku se čuje Grbović kako pita jedno lice kako želi da mu onemoguči da snima na javnom mestu, a nakon toga to lice udara mobilni telefon.

Sledeće što se vidi je lice kako ispred objekta sa logom Srpske napredne stranke stoji u gardu i kako ka njemu leti šolja koju je pre toga držao Grbović.

Lice hvata Grbović i obara ga na pločnik i udara pesnicama u glavu, kada dolazi do šire tuče.

Članica Pokreta slobodnih građana (PSG) Nina Stojaković rekla je FoNetu da policija odbija da uđe u mesni odbor Srpske napredne stranke (SNS), kako bi ispitala i privela mladiće koji su napali predsednika PSG Pavla Grbovića u blizini mesne zajednice Nova Galenika.

Stojaković je navela da je policiju pozvala oko 11 sati, kada je posumnjala da će verbalni okršaj prerasti u fizički, ali da je policija stigla tek oko 12:40 časova.

Prema njenim rečima, bila su dvojica glavnih napadača i nekoliko mlađih koji se vide i na snimku koji je objavila na svom Instagram profilu.

Vladimir Dimitrijević, predsednik Republičke izborne komisije (RIK) potvrdio je da se napad nije desio ispred biračkog mesta kako je ranije javljeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari