SNS nam pridaje veliku pažnju zbog velikih grešaka

Bojkotaši o Vučićevoj poseti Požegi i funkcionerskoj kampanji

Ostavite komentar


  1. Jako interesantno, zašto ne pokazaše Đilas, Obradović, DS, nestranački članovi Tima za bojkot šta su to oni sagradili u požeškom kraju. Trebali su narodu da pokažu svoja dobra dela, pa bi možda i dobili po koji glas.

  2. Jako interesantno, zašto ne pokazaše Đilas, Obradović, DS, nestranački članovi Tima za bojkot šta su to oni sagradili u požeškom kraju. Trebali su narodu da pokažu svoja dobra dela, pa bi možda i dobili po koji glas.

    1. Nataša, sedi jedan !
      Pa zar da prepišeš sve, od reči do reči. Pa zašto si išla u školu i ponavljala tri puta isti razred kad na kraju nisi ništa naučila.

  3. Baš sam danas imao vremena i sve propratio i ništa nisam čuo što vuče na predizbornu kampanju, normalno obraćanje u obnovljenoj fabrici koju pamtim decenijama unazad i čije sam proizvode kao dete najradije konzumirao.

  4. I ovakva reklama u predizbornoj trci donosi glasove baš vladajućoj stranci?

  5. Ma ti nepoznati momci kratko ošišani u Požegu došli na molbu sina Danila da pomognu tatku na izborima čisto da ga neko ne napadne ne daj bože. Zato su janjičari tu da pripomognu i uzvrate usluge i pomoć države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.