SNS: Stamatović iz mržnje polomio svoj televizor gledajući Vučića

Ostavite komentar


  1. Evo je bot centrala sa saopstenjima. Druzina koja unistava Srbiju.

  2. Ne razumem što se ovoliko brukaju i što ne umeju da smisle neko pismenije i suvislo saopštenje? Jer, nema istu težinu npr Stamatovićevo saopštenje i ovo koje poptisuje, ni manje, ni više, najveća (najbrojnija) politička stranka pa stoga ponuđene formulacije iz istog izgledaju banalizujuće i, čak, smešne. A…..to, pretpostavljamo ne bi trebao da bude primarni cilj iste jer dobrano narušava njihov kredibilitet i, svakako, ugled.

  3. napredna stranka jenajvece zlo u istoriji Srbije, a konkurencija nije bas mala… pitam se gde su odgajani ovi mozgovi,dali je moguce da smo takve ljude imaliu komsiluku…

  4. Kakav nizak nivo,kakva glupa izjava SNS!Ona se prirodno uklapa u Razmišljanje jednog običnog srpdskog vola )R. Domanovimća!)

  5. Ја не бих поломио телевизор,више бих волео да будем као Гаврило Принцип,да ослободим Србију овог фашистичког зла.На жалост стар сам за тако нешто и морам да се надам да ће и њему доћи црни Петак.

  6. Стаматовићу, прво почисти своје двориште, па гледај у туђе.

  7. Uhapsite coveka akoo je tacno sve ovo sto pisete ili zatvorite novinara koji obmanjuje ljude kojii ovo citaju…problem resen u dva poteza, a sta ce mo sa stetom i bespravnim raspolaganjem zemljista na obalii Save i Dunava koje je poklonjeno arapima bez licitacije.

  8. Ja sam na ortopediji vec 3 nedelje i silom prilika gledam tv samo zato sto mi sestra ukljuci a ja ne mogu da pritisnem dugme na daljinskom.

  9. Šta očekivati od ovakve srpske nesrećne stranke….ako oni veruju u ovo što pišu makar i 1%-hitno da se obrate najbližem psihijatru

  10. Država obavezno do detalja da ispita gradnju na Zlatiboru pod dirigentskom palicom Stamatovića.

Ostavite komentar


Politika

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje 8

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje

Ministar odbrane i mandatar buduće vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas poslanici nemačkog Bundestaga Patriciji Lips da je situacija na Kosovu i Metohiji složena, osetljiva i upozorio da sve više predstavlja humanitarno pitanje.On je na sastanku u Beogradu rekao da je razočaran zbog dugogodišnjeg izostanka primene odredbi Briselskog sporazuma s Kosovom i istakao opredeljenje Srbije da doprinese razvoju regionalnih odnosa i inicijativa kao što su Otvoreni Balkan i Berlinski proces - prenelo je Ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.