SNS:Radulović u ulozi Aljbina Kurtija

Lider DJB nije dozvolio novinarki TV Prva da postavi dodatno pitanje na pres konferenciji u skupštinskom holu
Poslanici negirali da žele da se nasilje iz parlamenta prelije na ulicu

Ostavite komentar


  1. Ponasanje Radulovica i Bozovica sa svojom stranackom publikom ukazuje na ponasanje manipulatora koji bi da nasilje koje cine uviju u rukavice.

  2. Лепо понашање је одраз домаћег васпитања које се понесе из куће, али то је управо оно што опозицији недостаје.

  3. Već neko vreme, koncentracija botova na ovom sajtu raste, a na B92 ih je sve manje. Nema ih više toliko ni na sajtu DJB. Izgubljene teritorije?

  4. Gospodine Ćiriću , pa takav scenarij želi upravo vaš član gospodin Božović. On sve čini da izazove nerede na sednicama skupštine i dobro je što je konačno udaljen iz skupštinske sale.

  5. Orlića za kuma, stvarno je napravio fantastično poređenje Radulovića i Kurtija. Svaka čast na inventivnosti!

  6. Vi iz SNS-a ste majstori za zamenu teza i zamenu uloga žertve i dželata. Pa svakom normalnom je jasno da su Rističević i Martinović ““““drugo lice““““ Aleksandra Vučića! Ono kako bi on ustvari želeo svim srcem da razgovara sa opozicijom a što inače čini u manje više uvijenom obliku. Na preletačicu i nazovi predsednicu Skupštine vašu Maju ne vredi ni trošiti reči. Njeno beskrupulozno vođenje Skupštine na štetu opozicije je prešlo sve granice pristojnosti! Ali ničija nije gorela do zore pa neće ni vaša! Botovi sendvičarski ““““džabe krečite““““. Sramotno ponašanje SNS-ovih poslanika ničim se ne može sakriti!

  7. Podrška "čudnoj skupini"….Siguran sam da je SNS-ovcima grupa ljudi koja podržava DJB čudna, bilo bi čudno da nije.

  8. Ne opravdavam postupak Rističevića, ali čovek se bar izvinio, za razliku od pojedinaca iz opozicije koji prave od skupštine cirkus već mesecima unazad.

  9. Eeeej breee "autoru ovog teksta"!!! Kakve veze ima ovakav pljuvački naslov sa ovim tekstom, jel to i Danas daje sendviče za ssns botove "autore tekstova" kojim se blati budući premijer Srbije Gdin Saša Radulović i Dosta je bilo ? Recimo da ste mogli da iz teksta uzmete za naslov i izjavu : "Saša Radulović, šef poslaničke grupe DJB, objasnio je da oni nisu nikoga provocirali, niti dobacivali ".Možda to namerno radite, a ne iz "senzacionalističkih razloga" ….

  10. Raspustiti parlament, svim postojecim poslanicima zabraniti bavljenje politikom u narednih 10 godina. Dovesti nove ljude, od Horgosa do Preseva, Zajecara -Sida. Ne da vecina njih bude iz BG. Tako poceti iz pocetka. Sa ovim strankama nema nama leba. Bahato, osiono i nevaspitano. Sramota sto RTS prenosi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.