Sonja Biserko: Knjiga nema veze sa aktuelnim događajima na Kosovu

Režimski mediji povezuju trenutne događaje na severu Kosova sa promocijom knjige supruge kosovskog premijera u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Okolo staklo, pozlata na svakom detalju…. Tipican dekor i slika nase salonske NGO levice… Kakva intelektualna i moralna beda.

  2. Kako to da Hrvati, Albanci ili Bosnjaci ne zele te pluseve i ne organizuju promocije knjiga ili pesama ciji su autori deca, supruge, ujaci i tetke Milosevica, Karadzica, Mladica? Zar ne bi bio vrhunac bosnjacke tolerancije da u Srebrenici odrzi promociju kcerka Karadzica ili u Pristini da promociju odrzi npr. Ceca Raznatovic ili da se promovise knjiga nekog od saradnika Milosevica u kojoj bi se osporavalo pravo Albanaca na otcepljenje dela Srbije? Kako samo to nije palo na pamet Hrvatima, Albancima ili Bosnjacima, kako to da im takvi plusevi ne nedostaju? Inace, malo sta od Sonje Biserko moze da iznenadi, odavno je operisana od obraza.

  3. Postoji sloboda govora, ali postoji i ispravan govor. Ako je prvo naše pravo, drugo je naša obaveza – granica našeg prava.

    Šta je ispravan govor? To je govor:
    Koji je u pravo vreme; koji je istinit; koji dolazi iz ljubavi prema bližnjima; koji je na dobrobit bližnjima; koji je izrečen sa dobrom namerom.

    Ako govor ne ispunjava svih 5 kriterijuma, onda se treba suzdržati od govorenja.

  4. A sto od Biserko ocekivati nego da talasa,a i sto ova promociju knjige radi u Beogradu,mozda bolje u Zg ili Podgorici

  5. Pa gospodine Janjiću pitanje za tebe i za ostalu elitu ,zašto Republika Srpska nemože da se samoopredeli??? Jer joj neddozvljava Sonja ili Srbija nije po meri Zapada

  6. Dok u regionu vlada Nationalizam,fasizam,i mrznja dotle ce i u Srbiji.Posto je u regionu to normalno i niko ne preuzima mere a optuzuju samo Srbiju dotle nece biti ni mira

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.