Sonja Biserko pisala Vučiću

Ostavite komentar


  1. Pa da ispadne da se predsednik meša u poslove Univerziteta, ipak je ovo pitanje za nekog drugog.

  2. Biserko je uvek okrenuta zapažanju negativnih pojava u našem društvu, ne uvek sa pravom. Ona će sutra, nakon ovog poteza kojim ruši postojeće institucije Srbije time što se ne obraća nadležnim prosvetnim organima već se obraća Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Sutra će mirno reći da su u Srbiji urušene nstitucije uz ozbiljnu kritiku.

  3. Pozivam predsednika i celu vladu, da mi pomognu da da pronađem svoju šnalu, koju sam nedavno izgubila dok sam sređivala stan. Pa šta, kad može Biserko, mogu i ja.

  4. Vucic mnogo ulozio trud za Srbiju i napor. Mnogo je uradio, puteva, nezaposlenost je smanjio…

  5. jeste, ne treba da se obrati vucicu, treba da se obrati strazburu, jer ima dokaz.

    a ne samo da je NELEGALNO ne dozvoliti ispis, nego je i besmisleno za sam fakultet da drzi ovog studenta blokiranog na fakultetu, pa moguce da je cak i opasno sa stanovista bezbednosti fakultetskog osoblja.

    i zasto biste drzali studenta protiv njegove volje, istog tog studenta protiv kojeg su 44 ( i slovima: cetrdeset cetiri) profesora podnela disciplinsku prijavu na fakultetu umesto da mu date ispis?

    besmisleno je i zato sto je vec osudjen a zato sto dok god je blokiran da ode dalje bavice se tim fakultetom (sa kojeg mu ne daju da se ispise) zato sto je sprecen da se bavi necim drugim.

    dakle, i sa cisto pragmaticnog stanovista fakulteta je potpuno besmisleno, nema to cak veze ni sa stanovistem humanosti.

  6. Jeste li uputili duplikat i Strazburu? Bolje da ste pisali obicnom magarcu, imao bi vise razumevanja od Vucica i njegove ergele mararaca!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.