Šormaz: Neću da komentarišem izbor Danice Grujičić

Ostavite komentar


  1. Profesorka Grujicic je ne samo direktor Inst. za onkogiju vec i nacelnik odelenja za gama noz na Neurohiruskoj klinici a od jesenas i sef katedre za hirurgiju na Medicinskom fakultetu. I sve joj je to malo pa sada hoce u politiku. Doduse ako ce da zameni Z. Loncara onda aferim. To sa Institutom za onkologiju je bilo bas bez veze. Covek sa neurohirurgije da bude direktor Instituta. Zar nije bilo nekog od onkologa, hirurga, radiologa ili hematologa sa Instituta nego morala bas Dana.

  2. Pa kad si dostojanstven ,vrati se kod Koštunice,a ne kao nezadovoljan si a cutis i smrdiš

  3. Da li je normalno da jedan konobar iz Smedereva ali stvarno konobar koji da nije usao u politiku i dalje bio konobar u jednom restoranu u Smederevu. I sad takav komentarise jednu doktorku vrhunskog strucnjaka a da ne pricamo o obrazjovanju doticnog ko nebo i zemlja

  4. Doktorka,sta Vam je potrebno da se politicki eksponirate?Znanje koje imate,ugled I postovanje koje uzivate I sve to u politicko blato jedne tuzne I napacene zemlje.Poslednjeg koga sam ocekivao na bilo kojo listi ste Vi

  5. Ko sumnja u to da je doktorka vrhunski strucnjak? A u to kakav je covek ja duboko sumnjam. Toliko podilazenje vodji je degutantno.

  6. Niti je najbolji hirurg, niti ima veze sa onkološkom službom. Postavljena je za direktora iz drugih razloga.

  7. Savet za dr.Grujičić! Sve što ste postigli u medicini,politika će vam uništiti! Pogotovo što SNS gubi podršku kod građana, zbog silnih afera u koje će i vas „uplesti“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.