„Spoljna podrška važna, ali je držanje Zapada krajnje licemerno“: Zoran Stojiljković o tome šta građani mogu da „izvuku“ iz protesta

Ostavite komentar


  1. Problem protesta je što je opozicija preotela proteste od građana a opoziciju narod neće da vidi.

  2. Opozicija protestima ništa ne čini državi, samo odmaže. Prave nemire.

  3. Ovo su protesti opozicije i samo oni žele da izvuku koristi i političke poene i to rade koristeći žrtve masakra.

  4. Au šta je botovskih komentara. Ne vredi, provaljeni ste. Vidimo se na protestu 24.6 u Beogradu i širom Srbije.

  5. Nigde se vise na protestima ne pominju pobijena deca i omladina, zahtevi njihovih roditelja i prosvetne struke. Ovo vise veze nam sa protestom protiv nasilja koji je pokrenut zbog pobijene dece i omladine. Ovo je sad politicki protest kojim neke snage pokusavaju da profitiraju na smrti i nesreci.

  6. Nas problem nije vlast, nas problem je nepostojanje opozicije. Svi bi oni vrlo rado bili na vlasti, ali ne bi nista sustinski ucinili za resavanje bilo kog problema. Niti imaju volje niti kapaciteta, niti kredibiliteta. Nama fale nove ideje, novi ljudi, nova ideologija! Kapitalisticka demokratija je prevazidjena. Treba nam pravda za pocetak, nje u kapitalizmu nema! To ko ce biti dole a ko gore, svejedno je u sustini. A svi bi samo da ne budu oni dole, a ne da se onima dole pomogne da se izdignu!

  7. Gospodin je profesor FPN.
    Neverovatno je ovo što on kazuje.
    Ne zaslužuje ni elementranu kritiku. Zaslužuje ignorisanje kao bezvredno štivo.
    A imamo i to da je gospodin ovde dat kao vrhunski nadideolog promena u društvu.
    On predvidja i revoluciju, kao jednu od alternativa. Pa ljudi moji, profesor se vratio u devetnsti vek, tamo mu pamet stoji. Gde se to desila društvena revolucija u zadnjih 70 godina, gde. A gde je to korenite promene izvelo nekoliko procenata pobunjenih gradjana.
    Pojma gospodin nema.
    Teško tim radnicima koje on sindikalno vodi.
    Što ti njegovi radnici ne dižu pobunu, već to radi krug dvojke.
    Šta radi profesor?

  8. Malo morgen po Srbiji van Bgd-a.
    (Bgd je zagadjeni deo Srbije, i zato nevažan).

  9. Morate reci sta nudite zapadu.Cena je Srbija.Ko vise ponudi,kako kazu-zakon trzista.Zna se to kako ide-ako hocete da zavrsite neki nacionalni posao,kao Hrvati i Albanci,morate da platite.Nasi bi sve dali sem pare.Ako moze da se zaradi,onda moze sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.