Sprema li Nebojša Stefanović možda svoju kandidaturu?

Ministar odbrane i član SNS počeo da na društvenim mrežama postavlja fotografije iz „običnog života“

Ostavite komentar


  1. svako bi isto tako prosetao i svoju kucu – pozoves Kobre, dolazi A8 sa ful opremom, klimom i koznim sedistima, napravite djir, Kobra proseta kucu dok ona….., a ti cekas u klimatizovanom A8 i slusas tihi dzez…..ovaj – vesti, najnovije vesti. I vratis se umoran

  2. Ako prihvatimo međusobna optuživanja vlasti i opozicije, da su lopovi i kriminalci i jedni i drugi, ostaje nam da damo glas onima koji su nama, običnim građanima, obezbedili bolji život. To neće biti teško. Samo tako narod treba da razgovara sa pretedentima na vlast: nama pare-standard vama glas!

  3. Kandidaturu za šta !? Za koju funkciju kad su mu problematični i fakultet i doktorat. Da ne pominjem „ministrovanje“ unutrašnjim poslovima. Čak ni za vodjenje stranke (ako A Vučić ode) nema kvalitete – za razliku od, recimo, Vlade Djukanovića…

  4. Sa kučetom , u hlačicama, u službenom vozilu …. a navodno ministar vojni.
    Ko mu radi PR ? Možda Borat ? Otužno je , ali zabrinjavajuće.

  5. Teška greška, jer i Stefanović i Vučić znaju da Vučić mora da ode i da najviše šansi za izbor zamene ima insajder. Predstava po počinje teatralnom svađom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.