Spreman sam na saradnju sa Vučićem, ali ne na štetu BiH

Bakir Izetbegović, bošnjački član Predsedništva BiH, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Da li je to bosnjacki "marko milosevic" postao najomiljeniji politicar Snezane Congradin? Bas je to simpaticno. Do sada nije bio aktuealan ali cim se zalozio za priznavanje albanske naci-mafijaske paradrzave, eto ga na top listi i odmah se pravi ““intervju". Uopste ne treba otici dalje od naslova da se zna i ko je i autor i koja su pitanja i koji su odgovori.. Simpatisati nekoga samo zato sto se zalaze za priznavanje tekovina albanskog nacionalizma a da je taj neko istovremeno jedan opskuran politicar, nacionalista i neko ko nista pozitivno i znacajno uradio nije…

  2. Dec 16, 2017 – "Zajedničko preduzeće Gas-Resa i Gasprom SPG tehnologije biće vrijedno oko 70 miliona evra, a biće izgrađeno u Zvorniku, rekao je predsjednik Srpske Milorad Dodik, nakon potpisivanja sporazuma i pisma namjere." Dodik na jednoj, a Vucic na drugoj obali Drine. Crno se pise i Drini i BIH.

  3. Nije mi jasan taj čovek. Zar mu je malo sve ono što se desilo u ratu, pa hoće saradnju?? Na njegovom mestu ni pismo od vucica ne bih hteo da dodirnem. Ni štapom.

  4. Seca li se gospodin zlocina Orica prema Srbima u okolini Bratunca i Srebrenice pre 1995. godine, seca li se kako je ubijen i raskomadan decakmod 12 godina, seca li se odsecenih Srpskih glava, seca li se gde nestadose Srbi iz Sarajeva. Bakire ako je i od tebe dosta je. A sto se tice ponovnog rata, verujem ti da si spreman na to ali vec nemas tvojih 100.000 zelenih beretki jer su se neki javno odrekli tvojih namera, a ne zaboravi da mozda buduci rat neces provesti u podrumu. Nisi iskren, Srbima nme zelis dobro to se zna.

  5. Meni je prosto neizbrisivo iz secanja Vucicevo nekulturno, nediplomatsko, neshvatljivo , prostacko, degutantno kreveljenje i kolutanje ocima iza ledja Izetbegovica dok je ovaj( na konferenciji za stampu) govorio o pofrebi respekta Bosne od strane Beograda.Tipicno za Predsdnika-huligana.

  6. Vucic sanja da prosiri Srbiju, sve karte baca na to. Ponizio je zemlju podajuci se Rusima, da je to nevidjeno medju drzavama.Izgubili smo sebe, ponos,sve. Placemo i drzimo se za ruski sinjel, jadni smo i mizerni, hocemo Bosnu, Kososvo, Deo Hrvatske, strasno je biti posten Srbin u ovo vreme..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.