Sputnjik: A gde je Hojt Ji?

Ostavite komentar


  1. Amerika je dala ponudu,Tramp je biznismen na potezu su petro monarhije da pokažu keš i Brajan Hojt Li dolazi u BiH.

  2. Kako ce se samo bosnjacki i albanski nacosi, srbski autosovinisti i nvo pioniri razocarati ako Hojt Li ne dodje na ove prostore, ovi prvi ce se razocarati jer su se ponadali da ce Hojt Li da im izboksuje ono sto oni sami nisu sposobni a ovi zadnji su se ponadali novim grantovima,, a taman su vec uzeli kataloge za LETO 2018 i merkali destinacije.

  3. Nista nije tacno. Hojt Ji je obican drzavni sluzbenik u njihovom MSP, srednje generacije. Nije nikada bio neciji "izaslanik", nikakav "Trampov specijalac za Balkan", nista posebno. Samo sluzbenik koji je zaduzen za Balkan na svom referentskom radnom mestu. Isto tako i u nasem MSP postoji referent za SAD i njegov sef zaduzen za ceo americki kontinent. Postoji i kod nas zamenik pomocnika ministra i Hojt Ji je oduvek trebao samo sa njim da razgovara, jer je to profesionalni nivo. Sve ostalo nasi mediji izmisljaju, pa i ovo da je "otpusten" ili da je "najuren". Nije i nece biti, nastavlja svoju karijeru, mozda postane jednom i ambasador ali to do sada nije bio. Americki ambasador u Srbiji Skot, npr, je njegov stariji i iskusniji kolega

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.