Srbija 21 izlazi na parlamentarne izbore

Ostavite komentar


    1. Koliko botova Djilasovih i Jeremicevih,pa to nije normalno.Nadmasili su SNS botove,sto ne cudi,jer je Djilas i uveo botovanje u Srbiju.Iskustvo…

  1. Bravo omladino! Svi na izbore da oborimo diktatora!
    Vučića podržavaju svi oni koji ostanu kod kuće!

    1. Za Šešljeve uopšte nije sigurno da mogu da dobace do 3% (do 5% ne bi imali nikakve šanse). Što se tiče Vacića njegovi su daleko i od 3%. Treba neka debela mućka pa da oni uđu..

  2. Pre bi odseko sebi ruku nego glasao za Čomićku. Ko hoće da glasa za zlo neka glasa za original.

  3. Ovi su 30 godina u parlamentu i nista nisu ucinili da narod bolje zivi. Posto im stranke bojkotuju izbore uplasili su se da ne ostanu bez sigurnih primanja i privilegija u parlamentu, jos kada su videli da je cenzus spusten na 3% brze bolje su oformili neku grupu i kao sada ce da se bore za gradjane, a pre toga 30 goduna nista nisu uradili za te gradjane. Jadnici ne shvataju da za njih nije hteo niko da glasa dok su bili u svojim starim strankama a ne sada kada je narodu dosta svega i da narod koji nije clan SNS_a bojkotuje izbore.

  4. Jedno je sigurno da su ljudi koji su krojili sudbinu naroda u zadnjih 20 god ogadili život normalnim gradjanima da za bojkot nije potrebna nikakva kampanja. Nije se džabe Vučić razmahao po celoj Srbiji nu u autobus neće više niko lako a kamoli da izadje neko da glasa Čomićku

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.