„Srbija i NATO su bliži nego što se čini na prvi pogled“: Šta je šef NATO vojne kancelarije za vezu u Beogradu rekao za Demostat?

Ostavite komentar


  1. Zbrisaće vas Rusi. Vi ste jaki samo preko medija i kada napadate deset puta slabije. Zločinci!!!

  2. Na zalost.Zasto Rusija nema kancelariju u Beogradu i Kina nego ovi neprijatelji i okupatori dela Srbije.

  3. Nama samo fali da uđemo u NATO pošto imamo sve obaveze kao i članovi NATOa q nikakve beneficije. Ali faraonu i vama odgovara ovaj poludogovor , em on izgleda kao neki suverenista em vi imate sve pogodnosti bez ijedne obaveze prema Srbiji.

  4. Suplja prica, kao Srbi ne „shvataju“ kako je NATO „dobar“, „plemenit“… Kao „proslost“ je problem… Ne. Problem je sadasnjost. SADA, ovog momenta, NATO naoruzava i obucava Albance, gradi im vojsku iako je to protivno medjunarodnom pravu, na Kosovu NATO sluzi kao logistika Kurtijevom fasizmu i albanizaciji i onog malog dela Kosova gde jos ima Srba, nasilje Albanaca na Kosovu ne bi bilo moguce bez NATO-a. Tako da…

  5. Ove svetske ubice treba proterati iz Srbije za sva vremena. Svi koji su bombardovali Srbiju marš iz Srbije za sva vremena. Nam zapadni svet niti je kada bio niti će ikad biti prijatelji.

  6. Па неће ваљда рећи да крше Кумановски споразум и резолуцију УН.

  7. Dokaz da aktuelna vlast Srbije laze svoj narod, svoje tzv priajtelje u Rusiji i Kini, plasiranjem anti NATO- duh: u pisanom i oratorikom:
    Mislim da građani Srbije nisu u potpunosti svesni toga koliko toga mi radimo i postižemo zajedno kroz naše partnerstvo. Smatramo da je to pravi izazov, pošto su NATO i Srbija partneri.

    Visoko cenimo i poštujemo Srbiju, i uvek smo spremni da sa srpskom javnošću komuniciramo o našim zajedničkim aktivnostima, transparentno i uz pomoć činjenica. Ovo je naročito važno u trenutku kad su dezinformacije i lažne vesti postale sastavni deo našeg svakodnevnog života, poručuje brigadni general Đampjero Romano, šef NATO vojne kancelarije za vezu u Beogradu.

  8. Izgleda da general ne smatra invazijom NATOa na Srbe od Slovenije do Makedonije.

  9. Pa kao profesionalan novinar moram vam postaviti pitanje: zašto ga niste pitali za Banjsku i zašto pomažu režimu u Beogradu sa skriva nešto što ste i sami opisali kao akt terorizma? Ipak je prošlo 3 meseca od tog napada, valjda je to dovoljno vremena za NATO da dobije te informacije? To je jedino pitanje koje bi svaki zapadni novinar postavio predstavniku NATO u Srbiji.

  10. U poslednjih pola veka, Nato i sve sto predstavlje je direktno ucestvovao u etnickom ciscenju Srba iz Hrvatske, i sa Kosova, direktno je ucestvovao u ratu protiv srba u Bosni. Bombardovanjem Srbije uz zrtve, nato imperijalisti su satrli privredu Srbije….
    “kad se vojska na Kosovo vrati”, je sve sto 80 posto srba misli o Nato.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.