Skupštinski „dežurni magarac“: Da li je Martinović zaista delovao samostalno i bez agende kad je vređao osobe bez dece?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. A, zalim slucaj ali sta jes’ jes’. Kad neko prirodni odnos prema buducem potomstvu zameni onom prema kerovima tu imamo patolosku pojavu (koja ide i do zoofilije.. ).Onda se ne treba cuditi svakakvim perverznim devijacijama u politickim krugovima gde je ta pojava rasprostranjena…
    Srecom priroda sama sebe preciscava pa se takvi muce da preskoce izborni prag a njihove stranke na kraju atrofiraju…

  2. Naravno da se Martinović obraćao onoj baki i nekoj tetki i nekom ujaku… i naravno da nije slučajno.
    A kako se ova „opozicija“ ponaša to ćemo iščitati na izborima kada ih nekad bude. Čak i ako ostane ovaj za građane Srbije uvredljivo nizak cenzus, napravljen da se svaka rascepkana fukara ušunja u parlament i dodatno ga uneredi u skladu sa svojim univezitetima, Zadrugom i Parovima. Za nadati se da će se sve to obiti o glavu istovremeno i žongleru sa cenzusima i Zadrugarima. Jer one bake, tetke, ujaci… kada odu na pijacu, oni za para koliko imaju kupe najviše i najkvalitetnije moguće. Što će reći, kao i obično, problem je u ponudi, a ne u tražnji.

  3. Dezurni magarac nije vrijedjao samo osobe bez djece mada je njih to najvise pogodilo. Dezurni magarac je vrijedjao zdravu pamet i sve ljude kako zene tako i muskarce. Dezurni magarac je sebi uzeo za pravo, otimajuci ga od svake osobe, da se uvuce u krevet svakog od nas. Moje neotudjivo pravo je odluka hocu li ili necu, neka mi oproste osobe sa pocetka komentara, da imam djecu i nikakav MAGARAC nema pravo da mi to spocitava. Stariji ce se vjerovatno sjetiti knjige Orijane Falaci „Pismo nerodjenom djetetu“.

  4. Јао како су се нашли погођени.
    Свака част за коментар мало и логике и мак.
    Питање је ко је мајмун?
    А ко је нормалан а ко настран…
    За нас са дјецом ,за нас који и унуке очекујемоо

  5. Normalno da taj i takvi ne otvaraju gubice bez odobrenja “Kišobrandžije”

  6. Vratite Kralja ili Tita, meni svejedno, samo maknite ove partijase aman.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.