Srpska lista će učestvovati na izborima

Izvori Danasa o predstojećem glasanju na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Naravno da će Srpska lista učestvovati na izborima na Kosovu. Koliko vidim da su jedinstveni, da im prilaze i Srbi koji nisu do sada bili na nalisti. Tako da Albanci će imati u Srbima velikog političkog takmaca.

    1. Ja ne razumem ovi srbi iz ks.ne priznaju nezavisnu ks a ucestvuju na izborima i na palament te nepriznate drzave.ako ulazu u parlament valda nije to u srbiju .i niko ne slusa niti pita njih.sa njim i bez njih isto bole da se integrise na toj republici mozda qe da budu neki vazan faktor .na ovakav nacin ,znaci ja te priznam kao drzava ali necu da govorim stobom .eh koja pogresna politika ,oni su taoci vucica

    2. Naravno SNS aktivistkinjo (nisam znao da ima i pismenih botova – ali bot je bot) , nista drugo se nije ni ocekivalo od vuciceve anti-srpske liste. Pa to je obecao u USA i sada im ispunjava zelje. Usput, Srbi su lepo dali izjavu da treba bojkotovati shiptarske izbore koji su protiv-ustavni. Ovde govorim o Ustavu RS koji tvoj gazda vucici gazi kako stigne. vucici je i doveo zlocince na vlast i on ih i odrzava i radi na otcepljenju Srpske vekovne teritorije. Vele-izdaja koja ceka zavrsni cin !

    3. A tebe nije bar malo sramota,da tako pises?Po tebi je normalno,da Srbi dole na Kosovu,daju podrsku onima sto ih ubijaju i danas,tebi fali mozak koliko vidim.

  2. Ako Srbi imaju pravo na trinaest mesta u parlamentu (ja mislim deset) vecitog Slobodana Petrovica treba totalno poraziti jer za dvadeset godina koliko je u kosovskoj vlasti nista nije uradio za Srbe. On je kosovski Komsic her njega uvek biraju Albanci ili njegov izbor laziraju kao u proslim izborima. Njegovi poslanici su uvek razbijali srpsko jedinstvo
    Vec na startu SL treba da udje u koaliciju sa Jablanovicem i sa Gorancima, Askalijama i janjevskim Hrvatima i da sa maksimalnom brojem mandata odbrane manjinska prava na KiM. Kako je raspisana poternica za Radoicicem treba ga zamoliti da podnese ostavku na sve funkcije da ne bi bilel problema sa izbornom komisijom.

    1. Miodrage,opet ti sa svojim procenama.Aman, čoveče, zar ne vidiš da ste Vučićeve prodane duše. Ima dvadesetak dana kod kada sam ti skrenuo pažnju da ne izlećeš sa komentarima,jer se platkaš kao neko bez šestog aduta u preferansu. Kad ono, ti opet.Bolje ćuti kad ništa ne razumeš

    1. Za sta podrska,za laznu drzavu i koaliciju sa ubicama Srba?Vazno je da si rekla glupost…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.