Srpska lista: Propala nada da će Vučić potpisati kapitulaciju, iz opozicije napadi umesto izvinjenja 1Foto: Facebook / Srpska lista

Srpska lista je saoštila da iz opozicije nastavljaju da napadaju predsednika Vučića, a ni reč da kažu protiv Kurtija, ili onih koji su stvorili i snažno podržavaju samoproglašenu nezavisnost Kosova.

 

Nakon što je kvazi opoziciji u Beogradu propala nada da će predsednik Vučić potpisati kapitulaciju i predati Kosovo i Metohiju, sada umesto izvinjenja Goran Bogdanović, koji živi u Beogradu, koji se lažno predstavlja da živi u Leposaviću, Rada Trajković koja živi na Savskom Vencu a predstavlja se kao predstavnik Srba sa Kosova i Metohije, Boško Obradović koji se lažno predstavlja patriotom a sve radi protiv interesa srpskog naroda, Miloš Jovanović, koji se lažno predstavlja kao Srbin, a krije da je i Francuz i svi njima slični nastavljaju da lažu i napadaju predsednika Vučića a ni reč da kažu protiv Kurtija, ili onih koji su stvorili i snažno podržavaju nezavisno Kosovo, navodi se u saopštenu Srpske liste objavljenom na Fejsbuku.

Kako navode u saopštenju, umesto da budu podrška svojoj državi i svom narodu, oni biraju da sa strane kao šibicari gledaju kako da se domognu fotelja i na leđa Aleksandra Vučića postave još više tereta, a neki i da mu sa tih istin leđa oderu kožu.

– Da stvar bude gora, jedini tračak nade za Srbe na Kosovu i Metohiji, Zajednicu srpskih opština nabrojani jahači apokalipse nazivaju porazom, predstavljajući je kao nešto što ne treba Srbima na ovim prostorima ponavljajući reči Aljbina Kurtija, navode iz Srpske liste.

Srpski narod na Kosovu i Metohiji i Srpska lista kao legalan i legitiman predstavnik pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za formiranje Zajednice srpskih opština u skladi sa dogovorom iz 2013. i 2015. godine kako bi imali krovnu instituciju srpskog naroda koja će zaštiti pojedinačna i kolektivna prava srpskog naroda i stvoriti uslove za opstanak, ostanak i povratak srpskog naroda na Kosovo i Metohiju, saopštili su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari