"Srž programa sa jednom novinom – digitalizacijom"

Nada je da će predsednica Brnabić biti pozitivno iznenađenje, dok se od vlade u ovom sastavu to ne može očekivati
Ekspert Bečkog instituta za međunarodnu ekonomiju Vladimir Gligorov

Ostavite komentar


  1. Gligorov kao uvek – bez dlake na jeziku. Ništa dobro se ne može očekivti – nastavlja se primitivna vladavina i bezakonje AV i dalje poniženje i propast Srbije. U Ž A S

  2. Nastavak centralizma i pljacke drzave da bi se nahranio Beograd.
    Ne podrzavam. Trebalo bi da se organizuju strajkovi i protesti protiv ove vlade. Civilna neposlusnost.

  3. "Premijerka" je demagog. Napisa u biografiji da joj je najteze bilo sto je bila van zemlje tokom bombardovanja. Lele koji hipokrit. Da joj je stvarno bilo tako tesko vratila bi se da baca kamenje na NATO. Nasla mecenu u Vucicu i nastavlja sa prodajom magle.

  4. Vladimire, pa Gospodar reče da narod bira Vladu. Šta tu ima da se meša Ana ako se ni on nije mešao! Doduše, on je izdiktirao – Ana, i da niko u SNS, SPS i šire nije pisnuo! Inače, svi ćete kod Bate na propitivanje. A i Vučićević će da vam objavi sliku sa sve sveobuhvatnom analizom i dijagnozom narodnog neprijatelja, izdajnika i stranog plaćenika.

  5. Na zalost, potpuno tacna analiza. Osim mandatarke, koja jos i ima nekog privrednog iskustva i neko realno obrazovanje te time i moze da donese neki pozitivni impuls, ostali su svi partijski kadrovi koji su u politiku usli sa 18 i do dana danasnjeg samo crpu iz drzavne kase, i nemaju predstavu kako je to zaraditi hleb od realnog rada. U realnosti medjutim, ona njima ne moze da komanduje niti ce je iko slusati. Zna se ko komanduje u Srbiji, makar nemao nijednu funkciju.

  6. Vladimir Gligorov, ekspert Bečkog instituta za međunarodnu ekonomiju. Такође и син Кире Глигорова, високог комунистичког руководиоца који је под Брозом имао промоцију због својих изразито антисрпских ставова. Тешко је поверовати да би у том институту (или шта је већ) у Бечу син Владимир добио посао да је имао просрпске ставове. Пре ће бити да је било обрнуто.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.