SSP Bor: U narednom periodu donećemo "Deklaraciju o opstanku Istočne Srbije" 1Foto: SSP Bor

Iz Stranke slobode i pravde u Boru ističu da je minulog vikenda održan regionalni sastanak odbora stranke, na kome su odlučili su da će uskoro doneti „Deklaraciju o opstanku Istočne Srbije“.

Regionalnom sastanku prisustvovali su odbori iz Bora, Zaječara, Negotina i Knjaževca.

“U narednom periodu ćemo zajedno doneti „Deklaraciju o opstanku Istočne Srbije“ u kojoj ćemo odrediti osnovna načela zajedničkog rada. Takođe smo dogovorili da se u budućnosti obratimo i drugim političkim akterima u Istočnoj Srbiji, da bismo zajedno pokrenuli jednu vrstu „nove borbe“. Treba dodati da su i poslednji događaji u Majdanpeku pokazali da su jedinstvo i solidarnost neophodne u daljem opstanku Istočne Srbije”, istakla je Irena Živković, predsednik odbora SSP Bor.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici udruženja “Glasno za omladinu” i “Borci za Bor” čiji rad SSP poštuje i sa kojima imaju dobru saradnju.

Takođe, odbor SSP-a u Boru, obeležio je treću godinu rada stranke.

„Čast mi je što je od formiranja odbora osnovni kriterijum kvalitet, a ne kvantitet i što su članovi našeg odbora bili prvi red svih građanskih protesta i stajali uvek uz svoje sugrađane, šta god da su bile posledice toga. Kao najmlađa politička stranka formirana u Boru, ostvarili smo i značajne rezultate”, zaključila je Irena Živković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari