SSP: Lista "Aleksandar Vučić- Beograd sutra” vladaće malo sutra 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Lista „Aleksandar Vučić- Beograd sutra” vladaće malo sutra jer Beograđani žele da žive normalno, a ne da gledaju kako im isti opskurni likovi iz prošlosti ruše grad i maltretiraju sugrađane, saopštio je  Gradski odbor Stranke slobode i pravde Beograd povodom predaje potpisa SNS-a za izbore.

U saopštenju se konstatuje da su danas Vučić, Šešelj, Dačić, Milica Zavetnica, Vulin, Šapić i ukupno 14 stranaka i organizacija podneli potpise za farsu od izbora kako bi naprednjaci sačuvali vlast i nastavili da Beograd posmatraju kao plen, a Beograđane kao broj.

„Predaja potpisa za izbore koje planiraju da sprovedu 2. juna bez prihvatanja zahteva opozicije i primene preporuka ODIHR-a dokazuje da se svi zajedno spremaju za novu izbornu prevaru. Lista im se zove „Aleksandar Vučić Beograd sutra”, pa građani treba da znaju da taj njihov Beograd sutra jeste nebezbedan grad u kome se roditelji plaše da šalju decu u školu i park dok se zloupotrebljava novac namenjen borbi protiv vršnjačkog nasilja, grad u kome je vožnja gradskim prevozom koji se samozapaljuju i raspadaju rizik“, piše u saopštenju.

Kako se dodaje, u naprednjačkom Beogradu sutra nema Tiršove dva koju su obećali da će završiti pre dve godine a nisu ni počeli da je grade, novi bulevari postoje samo na bilbordima kao što je to slučaj sa Bulevarom patrijarha Pavla koji nisu u stanju da naprave ni posle šest godina, a kanalizacija na levoj obali postoji samo u Vučićevim i Vesićevim obećanjima koja je Šapić proglasio predizbornim trikovima.

„Beograd sutra u režiji iste koalicije koja je gradom vladala devedesetih znači da ostajemo bez Generalštaba, Starog tramvajskog mosta, vila pod zaštitom države koje su deo identiteta grada, oni garantuju samo saobraćajni haos, urbanistički nered i zagađen vazduh. Lista „Aleksandar Vučić- Beograd sutra” vladaće malo sutra jer Beograđani žele da žive normalno, a ne da gledaju kako im isti opskurni likovi iz prošlosti ruše grad i maltretiraju sugrađane“, zaključuju u Gradskom odboru SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari