SSP objavio snimak kako SNS popisuje i zastrašuje zaposlene u državnim organima 1Foto: Screenshot

Stranka slobode i pravde saopštila je da je došla u posed audio snimka koji pokazuje kako se, kažu, zaposleni u Upravi carine pritiskaju i popisuju za „Vučićevu predstavu“ i prisustvo mitinzima podrške predsedniku SNS-a.

„Da se mitinzi ‘podrške’ Aleksandru Vučiću održavaju primoravanjem zaposlenih u državnim organima da na njih idu, kao i da popisuju svoje bližnje u listu budućih glasača za Srpsku naprednu stranku, dokazuje i snimak u čiji posed je došla Stranka slobode i pravde, koji pokazuje kako se zaposleni u Upravi carine pritiskaju i popisuju za Vučićevu prljavu predstavu“, navodi SSP u saopštenju.

Naime, kako kažu, snimak beleži telefonski razgovor između Đorđa Rudića i jednog zaposlenog, obojica iz carinarnice u Novom Sadu, gde Rudić zaposlenom prenosi uputstvo direktno od direktora Uprave carina Miloša Tomića – da mora da dođe na miting podrške Vučiću 11. aprila u Novom Sadu. Dodatno, da dovede još četvoro ljudi i da svi budu odeveni u „civilnu odeću“.

SSP objavio snimak kako SNS popisuje i zastrašuje zaposlene u državnim organima 2
SNS lista za sigurne glasove   Foto: SSP

„Pored uobičajenih naloga zaposlenima u Upravi carine da moraju da prisustvuju skupovima predsednika, tokom poslednjih dana ovaj državni organ podvrgnut je dodatnim merama. Naime, zaposleni su dobili papir sa praznom tabelom u koju moraju da upišu ‘lične glasove’ za SNS, sa napomenom: ‘Podnosilac liste kod sebe ostavlja iskopiran primerak i upisane osobe izvodi na glasanje'“, navodi se u saopštenju SSP-a.

http://https://youtu.be/FT2TjlR5Fag

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari