SSP: Pilja i Božić izrekle „besmislice“ na račun Marinike Tepić

Ostavite komentar


  1. А јел то она Поља,што је права завршила на Вршкој Чуки.

    1. A sta kog vraga imaju da razgovaraju andrej i vacic, zivo me zanima! Hvala Vam Marinika, u svakom slucaju! Vi ste jedna od sveca u ovoj nasoj mracnoj Srbiji!

  2. Tepićka je danas na primeru prisluškivanja Vacića, pokazala da AV spinuje sve u vezi prisluškivanja. Vacić prisluškivan po nalogu suda (kao kriminalno lice), svakog meseca policija koja ga prisluškuje, šalje sudu izveštaje. U priluškivanju Vacićevog telefona (razgovora) pojavljuju se njegovi razgovori sa AV i njegovim bratom. (policajci koji prisluškujiu prepoznaju glas AV….) (starešine iz policije traže da se ti razgovori između Vacića i AV izbace iz materijala koji se šalju sudu. Saberi, oduzmi prisluškivan je ko? Vacić. A AV se pojavljuje tu kao „kolateralna šteta“. E sad Tepićka se pita kako je to moguće da se predsednik države sa toliko raznih likova (koje prisluškuju po nalogu suda) „druži“ tj „razgovara telefonom“? U kojoj je to drugoj državi na svetu moguće? Ni u jednoj osim u Srbiji.

  3. Ne dirajte mi Pilju, moj omiljeni lik.
    90ih je to bio Uroš Šuvaković, ko se seča.
    Ta će Vučiću doći glave.

  4. za ozbiljne stvari mora da se obrati, ipak su to optužbe koje zavređuju pažnju

  5. Čemu panika, iovako sve ide na sud pa dokazi.Verujem da predsednik ima jake ergumente da su svi navodi besmislice.

    1. Panika . . . nego . . . i te kakva . . . sve ide na Sud ali tek kada gospodja Tepic dodje na “ vlast “ ( ministarka Pravde mozda Predesednica Vlade ili Predsednica Republike ) . . . “ preCednik “ i argumenti . . . ha . . . ha . . .ako su besmislice neka je tuze ( ni da pomisle ) jer ih ( partiju i bratiju ) vec mesecima “ boksuje “ a ovi ( partija i bratija ) en reaguju ( legalno i pravno ) jer su “ grogi “ osim javnih lupetanja i uvreda preko Pilje , Bozicke , Bakareca ili Martin – ovica . . .

    1. Da, da. Belivuk je zapravo bio Marinikin potrcko, jel’ da? Djilas, Solak. Kako zaboravih samo ko zapravo vlada ovom zemljom.

      1. pa da te podsetim ovom zemljom vlada najuspesniji predsednik svih vremena a on se zive Aleksandar Vucic smrt za looive i kriminalce u prevodu

  6. Bravo Marinika
    Tvoja borba će kad tad uroditi plodom i Pilja i slični će otići na smetljiste istorije

    1. zasto bravo polako istraga je tek na picetku a zakon o poreklu imovine tek nastupa

  7. Srbiji spoljni neprijatelj uopšte ne treba, dovoljni smo sami sebi. Doduše sve se svodi na rekla kazala, lažem ja- lažeš ti, pas laje vetar nosi i nikom ništa.

        1. a sta je problem naprimer savamala probkem sto je najlepai deo beograda a ovi tvoji kukali kako je to prooast kao i za sve cak im smeta i hapsenje ovih kriminalaca davao belivuk nekima cak 200 000 evra

  8. Biljana je raspakovala Tepicku u onoj emisiji i to je bas razestilo Tepicku i sada gledamo pokusaj da imperija uzvrati udaraca hahahhaa ala sam opet lud danas hahahab.

  9. nadam se da će te ih tužiti jer ovo je nepojmljivo normalnim ljudima da rade. Za ovo vam ne treba ni advokat, dovoljno je da uzmete nekog pripravnika ovo se dobija bez problema na sudu.

  10. Gospodjo Marinika iznesite pisane dokaze koje sam Vam ja dostavio i svi ce ucutati.

  11. Vec vidim naseg velikog predsednika u zatvoru. Lepo prugasto odelo mu se slaze sa visinom. Vidim i da mu ne nedostaje podrska mladih razdraganih botova. Svaka cast predsednikovim vernim pratiocima na upornosti i vernosti to ce mu i te kako trebati. Ja predlazem da se organizuje grupa koja ce donositi punjene liignje i grupa koja ce donosti kanter za vino u zatvor. Voli vas sve vas ujka Johnny (sorosevac i anti patriota)

  12. Poslace mu u posjetu Nevoljine pajtase u sluzbenim autima i sa sluzbenim legitimacijama, pa u Dunav ili u kiselinu…

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 7

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.