SSP: Posle Beograđanke Beograd ostao bez još jednog simbola - Sava centra 1Foto: savacentar.net

„Kupac je kompanija Delta koja je u vlasništvu Miroslava Miškovića, istog onog Miškovića koga je Vučić hapsio u svojoj kampanji navodne borbe protiv tajkuna za koju i dan danas tvrdi da je bila uspešna. Da stvar bude još gora, Sava Centar je prodat po ceni od samo 175 evra po kvadratnom metru“ – saopštila je danas Stranka slobode i pravde.

„Čak i da se ostvari investicija od 50 miliona evra u 100.000 metara kvadratnih, koliko Sava centar ima, jasno je da će kupac dobiti poslovni prostor, sa parkingom na Novom Beogradu po ceni manjoj od 700 evra po kvadratu! Zato je ova današnja prodaja Sava Centra, samo još jedan posao koji je režim napravio na štetu države i njenih građana“ – navodi se u saopštenju.

Iz stranke poručuju da vlast laže narod o navodnom obračunu sa tajkunima i kriminalom, samo da ljudi ne bi videli njihove dilove.

„Ponašaju se kao da sutra nikada neće doći. Varaju se. Hoće. Itekako će doći. Sve sumnjive transakcije će biti istražene, a oni koji u bescenje rasprodaju državnu imovinu će odgovarati pred zakonom“ – stoji u saopštenju SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.