SSP predložila Ponoša za kandidata na predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Zar ne bi trebalo da kandidat opozicije bude neko za koga je culo vise od 5% gradjana Srbije? Ja nemam pojma ko je ovaj covek, citam na vikipediji da je bio general, al to mi bas i nije neki plus u biografiji. U svakom slucaju, razocaranje, bolji mi i Skoro od ovog lika.

  2. Nož u leđa Jeremiću,kandidovanje bezveznog,anemičnog nato generala,čoveka koji je toliko bio omražen u vojsci da ga je Tadić po hitnom postupku smenio posle 2 godine vršenja funkcije načelnika generalštaba.Ostaće upamćen po seči knezova u vojsci,penzionisao je na stotine vrhunskih oficira po nalogu svojih šefova iz Londona,materijalno vojsku doveo na nivo prosjačenja i započeo proces ukidanja redovne vojske.Vučić će Đilasu da dodeli nagradu za životno delo.

  3. Samo napred Ponos će da pobedi ovog AV lopova,samo na izborima da se napednjackoj sektu ne dozvoli da kradu.

  4. E sada smo ga ugasili…Mi koji nećemo u vojsku sada moramo da glasamo za generala…Nema logike!?!?

  5. Kandidovali ste gubitnika, jer je neprepoznatljiv u narodu. Ako vam je cilj da izgubite izbore i nadalje se talite ili već ne znam ni ja šta sluđen od vaših poteza, postigli ste – Novi petogodišnji mandat Aleksandra Vučića. Dokle više pozicijo i opozijo mislite da nas uništavate u sve bre, SVE!

  6. Bravo! Govori engleski i ruski. Obrazovan. Kulturan. General koji poznaje strukturu vojske. General, koji razume svakog vojnika. Političko iskustvo. Cenjen. Srećno!

  7. Dobar kandidat, nema šta. Vučić 3.4 a naj kasnije 17.4 mora pasti. U drugom krugu mi imamo jednog kandidata i svi glasamo za njega. Uslov svih uslova je što veća izlaznost, 65 % i više.

  8. Čovek sudjelovao u najvećem razaranju vojske Srbije ,samo neprijetalji i mrzitelji Srbije mogu da glasaju za ovo stvorenje.

  9. Gde ga nadjoste? Covek bez karijere i bez zanimanja. Potuca se po nekim funkcijama koje mu neopravdano poklanjali Tadic i Jeremic. Oficir za koga se ne zna gde je bio ni sta radio tokom rata

  10. da se vrati vojno školstvo na pravi put-pitomac-vodnik-pitomac oficir…..da ne dolaze raznorazni umovi sa Zelenog Venca direktno na mesto ministra.Tehnika je toliko napredovala da intelektualci sa raznih partijskih diplomama ,,po potrebi službe ,,uglavnom menadžeri odsek kaišarenje,Vojska bi bila mnogo jeftinija i efikasnija-ovako ne ide dalje tonemo danima.

  11. Pričaju pola godine o nestranačkom kandidatu a onda Đilas predloži svog visokog funkcionera za predsednika a Mariniku njegovu potpredsednicu za premijera. Jeremić se ne oglašava i ostali ćute.
    Đilas je dobio nalog da izgubi izbore. Amerikancima Vučić još treba.

  12. Gospodin Ponos je dobar kandidat,ako postane predsednik ,bice zadovoljni i srbi iz Hrvatske.

  13. Vrlo dobar predlog koji svim srcem podržavam. Nego, trebalo bi početi sa formiranjem „vlade u senci“ sastavljene od stvarno stručnih i poslovno dokazanih ljudi.

  14. Bar polovina glasaca za opoziciju nece dati glas za ovog kandidata. Narodna stranka treba da ide sa Aleksicem, kao kandidatom. SsP neka ide s kim hoce. Doci ce do rascepa u opoziciji koji odgovara vlasti. Izdaja u prvim redovima.

  15. Uniforma je jača od bilo kog propagandnog materijala. Narod će glasati za generala Ponoša.

  16. Ponoš poznat po unistavanju bojske Srbije, poznat kao NATO igrač, poznat kao isprazan i bezličan lik, čitavog života marioneta kao kandidat tzv. opozicije, DOKAZUJE SE DA ĐILAS DUVA U ISTU TIKVU KAO I VLAST.
    Đilas u predstavi LAŽA I PARALAŽA izbacuje na scenu lika koji glumi opoziciju, čoveka bez ideje, stava, dostojanstva, rodoljublja, promisli i bilo čega pozitivnog.
    Ne znam nikoga normalnog ko bi za ovu marionetu glasao, glasao za potpuno beznađe, jer Ponoš ne moze da ponudi nista sem beznađa. Sraman kandidat.

  17. Ponoš nije ozbiljan kandidat da ugrozi Vučića.
    Pre se može reći da je žrtveno jagnje.
    Zašto Đilas izbegava kandidaturu.

  18. Raskol u opozicionim redovima i pre samih izbora. Prvo hoće, pa neće, pa napusti stranku, pa ga kandiduje druga stranka, pa sad ne zna da li hoće, i tako do besvesti. I vi, sa ovakvim ponašanjem, očekujete da vam verujemo da ćete se, ukoliko pobedite, baviti interesima države i gradjana.

  19. Solidan kandidat, svakako bolji od Marinike ili Đilasa, ali ipak nedovoljno jak da bi ugrozio Vučića, čak ni za drugi krug. Nema opozicija kadrove

  20. Još jednom sujeta,bezobrazno, sebičnost….Zar nisu rekli da će zajedno objaviti kandidata kad bude došlo vreme…Ovako samo unose razdor. Koliko god je Ponos odličan, Jeremiću sigurno smeta

  21. Nije u redu da se odbaci Aleksic koji je godinama o svakom problamu imao jasan stav i bio ostar u kritikama da sada bude stavljen u drugi plan, zbog coveka koji je imao sliku ali nije imao ton.

  22. ovaj moze da pobedi kad na vrbi rodi grozde. covek koji ne zna da radi ono za sto se skolovao bit ce predsednik. taj dve ovce ne bi sacuvao.

  23. Posle svih promašaja tokom zadnje tri decenije,želim da verujem da je gospodin Ponoš čovek kakav je potreban za predsednika naše Srbije.Ko o njemu ne zna puno,može se informisati preko Wikipedije,a ja sam imala čast i zadovoljstvo da general-potpukovnik Ponoš, kao pomoćnik ministra inostranih poslova rukovodi i bezbednošću velikih kulturnih međunarodnih projekata, a u nekoliko njih sam bila koordinator za Srbiju.O njegovom svestranom obrazovanju i funkcijama koje je obavljao pomenuću samo jednu: bio je šef kabineta Predsednika Generalne skupštine Organizacije Ujedinjenih nacija. Erudita najvišeg obrazovanja na nekoliko vojnih akademija u zemlji i inostranstvu,častan rad, visoki moralni kvaliteti, odanost kako narodu, tako i porodici, kandiduju Zdravka Ponoša za predsednika Srbije kojoj je neophodan red, rad i disciplina.

  24. Ne igrajte se sa ljudima, pobesnece. Podle scenarije nece oprostiti. Niste toliko pametni da vas ljudi ne mogu procitati. Providni ste.

  25. Predsednik mora biti neko ko je u srbiji rodjen i ko je srbiji veran. Srbi iz bosne moraju svoje najbolje politicare vratiti u RS da je odbrane i stave na cvrste noge. Ovde cemo mi sami sebi organizovati drzavu , to znamo bolje od svih.

  26. Znaci Ponos pobedjue Vucica po komentarima. Sve cestitke i Jeremicu na podrsci,rece da opozicija mora da se ujedini…

  27. Dobar je Ponos ali za ministra odbrane.Trebalo bi Vucic o mom predlogu da razmisli posle izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.