SSP: Proterani ambasador Srbije u Crnoj Gori već 14 meseci prima nezakonitu platu od 4.500 evra mesečno

Ostavite komentar


  1. Interesantno je da nema komentara. Jasno je da diplomate imaju osnovnu platu koju dobijaju kada su u svojoj zemlji i dodatak za uslove rada i troskove zivota kada su u inostranstvu. Dodatak se obracunava prema indeksu UN na osnovu troskova zivota u Njujorku
    koji se postavljaju kao baza 100 pa onda svaka zemlja ima koeficijent. Ukupan iznos plata + dodatak se obracunava i isplacuje tokom boravka u inostranstvu u valuti zemlje domacina i nije, po zakonu o spoljnim poslovima opterecen porezom i doprinosima (jer drzava ne oporezuje sama sebe). Sve je jasno. I kako onda neko moze da prima isti iznos (plata + dodatak) kod kuce!?

  2. Božović rodjen u Nikšić ,crnogorac ambasador Srbije,proćeran u Srbiju prima platu radi što i prije ništa.Auto,prezentacija ,550.000 hiljada plata,da li smo mi normalan Narod sa toliko bačenih para pokradenih od penzija.Jedino Nikolić ga šije vila,bazen,pare,abilocija….

  3. Imenovanje mladog Nikšicanina za ambasadora u CG je bilo iznenadjenje za sve, osim za njega koji se toliko trudio.
    To je bio jako loš potez jer su poznati njegovo nepristojno ponašanje i skandali koje je pravio dok je vršio javne funkcije.
    Treba okončati ovu farsu i izabrati odmerenog čoveka koji može da relaksira odnose sa CG, koja nam je realno najbliža.

  4. Šta mi obični da kažemo?Treba doktori i profesori da podignu glas!!!Da li je moguće ovo?Pa moguće je kao i mnogo drugih Mućki i bahaćenja našim parama.Sramota.

  5. Cirkus! „Kadar“ potekao iz SPO a onda redom sa svakom strankom za dobrobit gradjana.

  6. 4500 hiljade evra . Ja imoja porodica zivimo 22000 dinara . Tosu te patriote , a mismo izdajnici.

  7. Što se čuditi pa to je kadar Danice Drašković tj. SPO i Vuka poznatijeg kao Daninog muža. One Dane koja je godinama primala 6000 evra kao član jednog upravnog odbora.

  8. Predsednicki kandidat opozicije general Ponos takodje je primao platu nacelnika Generalstaba VS,I to vise od godinu Dana nakon razresenja od the duznost I to mu nije smetalo.

  9. Provereni i dokazani poslušnik, onakav kakve podržava Vučić. Šta je bilo sa njegovom diplomom stečenom na Pravnom fakultetu u Kragujevcu u vreme „Indeksa“, gde je sudski postupak još uvek neokončan?.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.