SSP: U Nišu „pljušte otkazi“ usred epidemije i vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Zar je iko, pa i „naivne“ francuske-sobarice-partije, očekivao da će poslodavci i njihova država dozvoliti da ih zažulji guz*ca da ne bi gladovala tamo neka radnička boranija? Partije bi mogle, bar pristojnosti radi, da malo ćute, jer ni jedna (ni ove na vlasti, a ni one koje su pretendenti na vlast) ne dovode u pitanje ovaj robovlasničko-korupcionaški sistem.

    1. Kako ja za to nisam čuo, a matori mi radi baš u „Juri“?Ko sad laže, i kome da verujem, SSP-u, ili ćaletu?Ma, SSP bolje „zna“, i „neće da lažu“.

  2. Matori ti radili ? Znaci oni su otpusteni jos ranije. Ili ni za to nisi cuo.

    1. Pobogu zar ni jednu rečenicu ne umeš da pročitaš a da je ne izvrćeš naopako? Znaš li ti razliku između ‘radi’ i ‘radio’?

  3. Dok je bio ministar rada Volina je izvršio izmenu zakona o radu i od radnika napravio roblje.
    Koliko je za to uzeo para to bi trebalo istražni organi da utvrde.
    Sada ministar Volina hoce da menja zakon o vojsci. Ljudi pa zar bagra koja je kupila diplomu pravnog u Kragujevcu da opet unakazi sad vojsku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.