SSP Vranje: Gradonačelniče, gde se mlado drveće sadi u decembru 1Sadnja drveća u Vranju

„Lokalna vlast ovog meseca pokreće realizaciju komunalnog plana iz ove godine. Verovatno su sačekali da se završi građevinska sezona, pa da započnu raskopavanje ulica i dodatno maltretiranje građana“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Vranju dostavljenom dopisništvu Danasa.

Iz stranke SSP poručuju da je „realzacija komunalnog plana počela sadnjom drvoreda, u Ulici Bore Stankovića, i to u drvenim žardinjerama.

Kako u SSP navode, „imali smo niz primera gde se sadilo drveće bez rezona – kao u Ulici Moše Pijade ili Radničkoj.

„Na ovaj način izvedeno ozelenjavanje je uvreda za sve ljude. Svi znamo da je uzaludno mlade stabljike saditi usred decembra, po najvećem mrazu“, navode oni i dodaju:

„Ovo je još jedan u nizu načina kako da se dodatno isprazni gradski budžet, jer stabljike koje se sade u ovo doba godine, nikako ne mogu opstati. Njihov cilj je da iskoriste još ovo malo vreme koje će provesti na vlasti da se dodatno obogate. Međutim, vrlo brzo će doći smena ove vlasti. Stranka slobode i pravde garantuje da će ispraviti svaku grešku nestručnih ljudi koji su trenutno vlast u našem gradu“, zaključuje se u saopštenju GO SSP u Vranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari