Šta će Angela Merkel poručiti Srbiji?

Sagovornici Danasa o značaju i simbolici sutrašnje “oproštajne posete” nemačke kancelarke Beogradu

Ostavite komentar


  1. Aj sad kod nje da apelujemo da njen poslednji potez bude da izda radne dozvole ovim našim klovnovima na vlasti da i EU malo napreduje da i oni postanu ekonomski zmajčina.Sad opozicija da nju angažuje da bude na čelu liste ovde u Srbiji verujem da bi ona u Srbiji bar 100 puta više glasova dobila nego trenutno i jedan kandidat opozicije.

  2. Porucuje 1. priznajte Kosovo! 2. Primite trajno milion migranata 3. Priznajte genocid u Srebrenici, 4. Prihvatite nase prljave tehnologije i otpad u Srbiju bezpogovorno! 5. Pitanje: Koliku cu dobiti apanazu od gladnog naroda Srbije da vam budem savetnik u svemu ovome ?

Ostavite komentar


Politika

Dragana Rakić

Dragana Rakić ocenila: Poziv na bojkot izbora nema smisla

Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić ocenila je danas da nema logike pozivati na bojkot beogradskih izbora, uz istovremeno ostavljanje prostora lokalnim odborima da odluče sami da li će na lokalne izbore, i poručila da vlast mora da bude pobeđena i pod lošim izbornim uslovima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.