Šta će biti sa građanima Srbije ako ostanu bez donacija i novca EU?

Ostavite komentar


  1. Bez štrecanja. EU donacije su jedva 1% našeg budžeta.

    Više smo dali ba subvencije jednoj nemačkoj firmi nego što samo za godinu dana dobili od EU. I to prema zvaničnim podacima, koji su načelno proevropski.

  2. Na krace staze nece se osetiti nista. Medjutim, na duge staze, obuastava donacija iz EU ce biti los signal investitorima, pogotovo novim firmama i fabrikama koje treba da uposle domace stanovnistvo, a to ce se itekako osetiti na zaposlenost.

  3. Predmetni novac nije zaradjen. Radi se o uvijenom podmicivanju a sto je vetar u ledja korupciji.

  4. Ako se to uvede suspendovati pregovore sa EU ( iovako EU ima vise koristinod SSP nego Srbija) i prekiniti pregovore sa Kosovarima . Vize nam uvode na perfidniji nacin od jeseni 2023 , uvijen u oblandu nazvanu ETIAS.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Ove godine moguća dva povećanja penzija 10

Brnabić: Ove godine moguća dva povećanja penzija

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić izjavila je danas u razgovoru sa penzionerima sa Čukarice da je ove godine planirano jedno povećanje penzija, ali je predsednik Srbije Aleksandar Vučić eksplicitno tražio da se pronađe rešenje da budu dva povećanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.