Šta je Dragan Đilas poručio Dodiku povodom Nestorovića? 1foto FoNet Zoran Mrđa

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, uputio je Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske, poruku na platformi Iks.

Đilas je kratko na bivšem Tviteru napisao „Đes lopove!“, i podelio u taj kratki komentar Dodikovu izjavu sa portala TV Pink u kojoj je odgovorio na pitanje agencije Srna da prokomentariše Đilasove navode da finansira pokret Branislava Nestorovića.

Podsetimo, novi beogradski izbori raspisani su za 2. jun, pošto nije bilo većine za konstituisanje Skupštine grada, posle izbora 17. decembra, koje je opoziciona koalicija oko SSP Srbija protiv nasilja osporima zbog masovnog „uvoza“ birača iz RS za račun vladajuće SNS i Aleksandra Vučić. Između ostalih, na tim izborima je glasao i Dodik.

Povod za javni okršaj Đilasa i Dodika je položaj pokreta Mi, snaga naroda Branimira Nestorovića, od čijih odbornika je zavisilo konstituisanje većine u Beogradu, i koji se nisu priklonili ni vlasti, ni opoziciji, i čiji su čelnici bili u zvaničnoj poseti Dodiku u Banjaluci, u postizbornom periodu.

Dodik je izjavio da u vezi sa navodnim finansiranjem Nestorovića, da Đilas fantazira isto kao što fantazira da bi nekad mogao da bude vlast.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari