Šta je privuklo najveću pažnju na Tviteru: Savetnica Vučiću uzima čašu vina, on meša engleski i srpski (VIDEO) 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Sa jučerašnjeg Sajma „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, na društvenoj mreži Tviter najveću pažnju izazvao je deo snimka u kome Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, Aleksandru Vučiću taktično pokušava da oduzme čašu vina i da mu kaže da ga čeka napolju Edi Rama, premijer Albanije.

Vasiljevićeva traži na snimku čašu od predsednika da i ona proba vino, i kada je vraća na štand umesto njemu, predsednik Srbije kaže da je to zato što ona misli da je već previše popio.

Ona na to odgovara na engleskom, budući da se nalaze kod štanda proizvođača iz inostranstva, da je to zato što ih čeka albanski premijer.

Vučić na kraju kreće i kaže „Albanian Prime Minister is waiting napolju“, a snimak se ubrzo završava nakon male rasprave njih dvoje koja se ne čuje.

Ovaj deo snimka, kojji je emitovala TV Pink, kao direktni prenos jučerašnjeg državno-privrednog događaja, otvaranja skupa i obilaska štandova sa vinom, na Tviter je postavljen na nalogu koji vodi do portala feljton.rs.

Portal feljton.rs sam sebe predstavlja na Jutjubu kao „najčitanije dnevne novine u Srbiji“, sadrži i impresum i imena vlasnika i novinara, među kojima je i ime Aleksandra Radanovića, kako skraćeno glasi i ime na Tviter nalogu, na kome je objavljen snimak.

Odatle je snimak deljen dalje uz veliki broj komentara i pregleda na mreži Tviter.

Na dostupnoj Gugl pretrazi ne pokazuje se ni fotografija ni biografija pod tim imenom povezana sa feljtonom rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari