Šta o pobedi referendumske opcije „NE“ u Beogradu misli opozicija?

Ostavite komentar


  1. Ništa vam neće vredeti ako ne izađete na izbore sa dobrim predsedničkim kandidatom koji bi mogao da se suprotstavi Gazdi. Koliko znam, još ga nemate a vremena je sve manje.

  2. A šta o pobedi referendumske opcije NE u Beogradu, misle u Pokretu slobodnih građana, jedinoj opozicionoj organizaciji koja se, sa jasnim argumentima i objašnjenjima, zalagala za izlazak i NE? Njihov stav je, očigledno, bio ispravan! Zašto njih niste pitali?

  3. Verovatno se nadaju da će biti preslikano na izborima, što nije baš dobra teorija.

  4. Mili moji čuda velikoga. Pa to je i bilo očekivano. Samo je okolina nešto zatajila.

  5. Teško ćete gospodo nešto ozbiljnije uraditi na izborima. Vaša sujeta i netrpeljivost su problem. Tragično je da ni jedan lider opozicije nema šansu protiv AV i to dovoljno govori o vama i vašoj reputaciji.

  6. Glasao sam protiv .
    Ne kao ljubitelj skaradne opozicije ,nego kao protivnik ulaska u EU.
    Moji ortaci i porodica , isto.

  7. Opozicijo pa niste toliki naivni da je u Beogradu vise glasova bilo za ,NE, pa to je taktika Vucicva,pozdrav iz Düsseldorfa

Ostavite komentar


Politika

"Dogovoreno mora se i primeniti": Sagovornici Danasa o ponovnom ažuriranju Poglavlja 35 koje se odnosi na KiM 9

„Dogovoreno mora se i primeniti“: Sagovornici Danasa o ponovnom ažuriranju Poglavlja 35 koje se odnosi na KiM

"Usvajanje ažurirane pozicije za Poglavlje 35 od strane ambasadora država članica EU, samo je još jedna potvrda da se i danas poštuje staro pravilo Rimskog prava - Pacta sunt servanta, ili ugovori se moraju poštovati. Ono što je dogovoreno mora se i primeniti" ocenjuje za Danas Branka Latinović, bivša ambasadorka i potpredsednica Foruma za međunarodne odnose.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.