Šta se 2015. dogodilo tokom sukoba u Kumanovu, na koji se vlast poziva povodom Banjske?

Ostavite komentar


  1. Šteta što niste napisali kako je posle išao sudski proces. Što se tiče poređenja Kumanova i Banjske, asocijacija je dobra, kontekst baš i nije, ali niko neće da se bavi kontekstom i nijansama.. Znači Evropa i SAD nisu imali problema sa masivnom terorističkom akcijom i stavljanjem *Kosova iza terorista u potpunosti, sa državnim obeležjima. Dobro podsećanje!

  2. “ Vučić je navodio da su i ubijeni kosovski policajac albanske nacionalnosti i trojica ubijenih Srba po slovu Ustava građani Srbije, te govorio kako su i Priština i međunarodna zajednica licemerni po pitanju Dana žalosti“

    Ti si se „gospodine“ odavno odrekao ustava, i obrisao pod sa njim, a vadis ga iz fioke kad ti to odgovara. Kao neko malo dete ides od televizije do televizije i pokazujes „vidite sta oni rade a zasto ne mozemo i mi onda“. Pa naravno da ne mozemo jer smo pobedjena strana. Nemci su posle poraza u drugom svetskom ratu podvili rep, priznali sve, a ti bi prst da guras svakom u oko. To samo moze jedna nedozrela iskompleksirana osoba da radi. Odgovorna sigurno ne.

  3. Za tu grupu na Kosovu nije bilo proglashenja dana zhalosti. Svi su optuzheni i osudjeni po Makedonskom zakonu i izdrzhavaju kaznu u Makedoniji.

  4. problem kosova nije problem od danas i od ove vlasti vec traje mnogo duze, Vucic je to dosta usporio da bi sprecio rat

  5. Oni su njihov proizvod. I ovo na Kosovu je zapad organizovao. Nema razloga da slavimo Radoicica. Naneo je neizmernu stetu Srbima i direktno odgovoran za smrt tih ljudi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.