Stamatović: Ne plašimo se naprednjačkih batinaša 1

Predsednik Incijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS)Milan Stamatović odbacio je optužbe Darka Glišića, predsednika IO SNS, koji je za njega rekao da glasačima „nudi 10 do 20 evra“, uoči lokalnih izbora koji će se održati 4.mrta u užičkoj gradskoj opštini Sevojno.

– Mi nismo kao SNS i da ljude vodimo autobusima, da im plaćamo 1.000 do 2.000 dinara i da im delimo sendviče. Vidite li sada u Sevojnu da ima autobusa, ljudi sa strane ili onih koji dele novac, rekao je novinarima Stamatović, prilikom predaje liste GG „Ujedinjeni pobeđujemo“. Za Sevojno. Za Srbiju“, koju, osim ZS, čine DS, DSS, a podržavaju je Pokret slobodnih građana, SDS, LDP i Narodna partija.

– To je manir SNS da optužuje bez ikakvih razloga. Oni to rade u celoj Srbiji, a verovatno će na dan izbora u Sevojnu biti i njihovi batinaši, koje plaćaju i koji rade za Aleksandra Vučića da uteruju strah poštenim građanima Srbije. To su radili u Pećincima, ali i u Čajetini, ali nismo se uplašili i ne plašimo se ni u Sevojnu, rekao je Stamatović i poručio da će „građani prepoznati ko im nudi napredak i slobodu i da će Sevojno biti oslobođeno od naprednjaka“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari