Stamatović: Oni će otići, gondola će ostati (VIDEO)

Predsednik Opštine Čajetina odgovarao na pitanja građana na Fejsbuk strani lista Danas

Ostavite komentar


  1. Ne razumem šta je hteo reći?Zna li on šta je sve ova vlast izgradila i kad ode sa vlasti neće to rušiti !?Niske i proste konstatacije ,a pomalo i sebične…Da nije on izgradio gondolu neko bi je drugi napravio….

  2. STETA STO CE VLAST IPAK USPETI DA OSUJETI I DOBRE STVARI KOJE OVA OPSTINA NAMERAVA DA URADI ZA GRADJANE I ZA ZLATIBOR.
    Stamatovic je prilicno vezan za drzavna sredstva u ostvarenju projekata..jedino da malo u projekte uvuce i realnu privredu tj domaci i strani kapital privatnog porekla.Projelkti treba da su odrzivi perspektivni,otvoreni za prosirenja i nadogradnju..drzava bi morala da zazmuri na clanstvo i da da prioritet preojektima.Cajetina se bori za turizam i privredu jer nisu Beograd gde je koncentracija kapitala i ljudi..kada drzava uspe da je na selu plac i kuca skupi gotovo kao u gradu ,imacemo drzavu ..do tada beogradizacija na sceni ma ko bio na vlasti

  3. Lokalni serif koji je od predivne planine napravio gradsko naselje ,poput Kaludjerice . Sve prirodno unistio,posekao borove,zastitnike ove planine. Jednom recju uzas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.