Milan Stamatović za N1 objašnjava zašto ulazi u Vučićev pokret

Ostavite komentar


  1. Šibicarska posla !Alavi lokalni čelnici u opštinama koji umesto turizma zagovaraju betonizaciju prirode. Kao suprotan i dobar primer je Lokalni front Kraljevo i slični , u manjim gradovima Srbije.

  2. ljigavo sto ljigavije ..sta drugo reci čovek bez obraza morala ..dno od čoveka …samo dani ostao u fotelji…dno…

  3. Nista novo navikli smo da takva g. Prelaze iz stranke u stranku i danas jedno pricaju a sutra drugo.ali ovaj narod bolje nezasluzuje.

  4. Zar i ti sine Brute? Zakonom oduzeti pravo glasa na određeno vreme ovima što se sele iz mesta u mesto uoči izbora i krivično ih goniti ako budemo imali bar nekog tužioca i dostojnih zvanja.sudiju

  5. Ništa čudno, oni su se smuvali još 2021. na otvaranju gondole, a sada prave predbračni ugovor.

  6. Verovao sam ovom coveku ali sad vidim da je politika veca kurva nego sto smo mislili. Ljudi su izgubili moral

  7. Znaci da je tacno da MUP izdaje licne karte sa promenjenim mestom stanovanja. Najvise za Beograd. 300 do 500 gradjana dnevno. Vlast je to negirala ali je icigledno tacno. Davanje laznih podataka je krivicno delo. Ovom narodu nema ni spasa ni pomoci.

  8. Ovaj Stamatovic je izgleda zaboravio da je upravo ova vlast od pocetka decentalizacije UVELA CENTRALIZACIJU I UMANJILA PRIHODE OPSTINAMA SA OBRAZLOZENJEM DA ONE NEKONTROLISANO TROSE PARE

  9. Evo milana i puteva po zlatibora jutros na pinku bolje je prosao na transferuod jokica ili ronalda mozda je i to placeno i, kineskih kredita

  10. Dakke znaš za legitimno prebacivanje gradjana.Nego šta ćeš ako izgubite pa se malo pročešljaju papiri ,ono ugradjivanje.A Vučić zna za to,pa te malo drnda!Jesi li kraduckao Milane?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.