Stanković: Nema pregovora o teritoriji južnih opština

Predsednik Koordinacionog tela za Bujanovac, Preševo i Medveđu Zoran Stanković odgovarao na pitanja na Fejsbuk stranici Danasa

Ostavite komentar


  1. Bre generale, uz dužno poštovanje, moram da ti napišem NE LUPETAJ! Ko tebe šta pita? Ko iz sadašnje vlade poštuje i zakone, kojekakve zakletve i Ustav? Niko, naravno na čelu sa samoubeđenim „velikim vođom“ koji smatra da mu je Sbiju poklonio njegov bosanski deda! Pa može sa nama da radi šta hoće. Da raskrčmava imovinu koju ni on ni njegov deda nisu stekli, da narod prodaje strancima da rintaju kao roblje za male pare, da otuđuje šta stigne čak i da glasno razmišlja o poklanjanju srpske zemlje Šiptarima! Na kraju šta Ti činiš na jugu Srbije da se Šiptari urazume? Manje nego ništa. Vitlaju ti svojim zastavama ispred tvog generalskog nosa, slave javno svoje zločince, satiru i srpsku kulturu i jezik -a Ti, onako, da to nazovem pravim imenom, kao u doba njonjavog Koštunice, sve gledaš kroz nekakve roza naočare za sunce! Ako je tako o mirnom suživotu, koji Ti propagiraš, zašto ti se Srbi masovno iseljavaju sa tog područja a Šiptari nadiru? Kada je Bujanovac bio šiptarksi grad- a sada ne možeš na ulici da čuješ srpski? Mani nas, bre, suludih priča, dosta smo ih se naslušali o bratsvu i jedinstvu u Titovo vreme kada si ti postajao vojnik- nismo baš toliko prolupali i omutavili pa da i danas u sve verujemo!

    1. Ne bi se upustao u ceo tekst,ali u Bujanovcu po statistickim podacima Srba i Roma ima preko 70%,u Medvedji samo Srba preko 80%,jedino Presevo je vecinsko Siptarima.

    2. Otišli ste iz ove zemlje pre 55 godina, tju. 1964.g., i sa pristoje udaljenosti delite lekcije. Živite tamo gde ste našli sreću, kada već niste želeli i mogli da nešto uradite za svoju zemlju, i ne pljujte po one koje ne samo pokušavaju, već su i nešto uradili za te ljude koji dole žive.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.