Stano: Godinu dana od kada su Srbija i Kosovo postigli Ohridski sporazum, ostvaren ograničen napredak u primeni

Ostavite komentar


  1. Beograd sve ispunio osim priznanja , Kosovo skoro nista, a za vako sikaniranje Srba na Kosovu i Srbije uz mig Berlina i poslusnog Brisela dobiju nagradu od EU,EP

  2. Pitajte ovog jer veruje sam sebi sta govori a zaboravio da da izjavu da se obe strane uzdrze
    Da ne zinu a da ne slazu

  3. Gospodin Stano kratko pamti svega godinu dana.. A šta bi sa Briselski sporazumom ko ga ne poštuje i sa zajednicom srpskih opština. Prvo to ispunite pa onda sve ostalo..

  4. Ne treba ubopste ni sesti predstavnuci Kosova sa delegacijom Srbije razgovati. I to samo zbog ponasanja predsednika Vucica. Jer njegovo izlaganje pred medijima ne licu ni jednog obicnog vladara. Prvo da se opameti pa onda se dogavarati o svemu. Za srbe na Kosovu treba sami srbi sa svojom vladom razume se kosovska. Sesti i razgovarati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.