Stefan Jovanović: Vlast bi mogla da opstruira dijalog o izbornim uslovima

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da će vlast da opstruira primer su poks I suverenisti čim neki relevantni politički konkurent dobije iznenađujuću podršku odmah blokada na svim medijima i ne spominju ih uopšte a ove setelitske stranke tipa Šešelj, Milica, Čeda Jovanović i Čanak gotovo se stalno vrte na Pink, happy i sličnim medijima.

  2. Г-дине, „открили сте топлу воду“. У политичком животу Србије је свакоме грађанину је јаснан метод којим је садашња штеточинска власт Г-дина Вучића зајахала Србију и како се одржава у седлу, те да никако неће дозволити да изгуби власт, јер је политика у Србији је била и сада је најпрофитабилнији посао, тј. бољи од трговине наркотицима. Међутим ито тако је очито сваком грађанину Србије да садашњој политичкој опозицији није јасно, да незна и да неможе наћи начин да смени (нису дорасли) Г-дина Вучића (нису му ни до колена). Тешко се нама, нашој деци и нашој унучади

  3. Opozicija vredja inteligenciju svojih biraca. Unapred se vade na neuspeh dijaloga sa ljudima koji dijalog ne znaju da vode, zatvorenost drzavnih medija i druge nepravedne izborne uslove. Kao da mi cekamo da nam na RtS kazu za koga da glasamo. Ne cine nista godinu dana pre izbora i masu bojkotom. Opet kazem, izaci cu na izbore i po kisi i po snegu, samo ako se jedna od opozicionih stranaka izdvoji iz patetike i ponudi nesto konkretno i iole vredno sto bi zamenilo ovo zlo.

  4. Treba tražiti zagarantovanih najmanje 10 poslanićkih mandata da bi cirkus u našoj zemlji bio kompletan.

  5. Gospodine, obujte opanke ili čizme, pa među narod od kuće do kuće. Dosta nam je tviter opozicije.

    1. Da imaju hrabrosti, to bi učinili. Ne smeju narodu na oči. Lepo, toplo, ušuškani u svojim vilama vode tviter politiku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.