Stefan Jovanović: Vrh SNS-a je organizovana kriminalna grupa, sudnice će biti male 1foto FoNet Milica Vučković (Arhiva)

Poslanik i portparol Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da je vrh SNS-a organizovana kriminalna grupa za koju će posle promene vlasti biti „male sudnice sudova u Srbiji“.

„Postoje, međutim, zgrada televizije Pink i zgrade drugih institucija u kojima će moći da im bude suđeno“, rekao je Jovanović na sednici skupštine Srbije.

Jovanović je demantovao navode poslanika SNS-a Nebojše Bakareca da se protiv predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića vodi bilo kakav proces u SAD.

„Nikakav proces se ne vodi protiv Jeremića u Americi, ali će vrh SNS-a sigurno imati procese u Srbiji po promeni vlasti“, rekao je Jovanović.

Jovanović je istakao da vlast nema odgovor na opravdane zahteve građana koji se okupljaju na protestima „Srbija protiv nasilja“, koji traže smenjivanje ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, direktora BIA Aleksandra Vulina i članova Saveta REM-a, kao i oduzimanje nacionalnih frekvencija televizijama Pink i Hepi i zabranu tabloida koji promovišu nasilje, kriminal i šire zlo i mržnju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari