Stefanović: Izjava Obradovića poziv na puč

Ostavite komentar


  1. Да ли је РАЗГРАНИЧЕЊЕ, тј. ПРЕКРАЈАЊЕ или ФИКСИРАЊЕ границе између КиМ и Србије, што заговара председник, противно уставу? Јесте. Према томе, такво залагање је ПРОТИВЗАКОНИТО.

    1. Žalosno je što je i danas Kosovo deo Srbije ali većina građana se ne bi usudila da ga posete. Kosovo će jednom opet biti naše, doći će i taj dan.

    2. Како су јадници, ботови, добили задатак да ме „избомбардују“ минусевима! Еее, бедници! А, сутра ћете се клети у дете рођено да никада нисте били за великог упропаститеља!

  2. Sto se tice napada tu ima elemenata za jednu ozbiljnu prijavu.Nadam se da tuzioci nece spavato.

    1. Мислиш – пријаву против председника?

  3. Slazem se sa Obradovicevom izjavom,ovo je svakako poziv na nasilje,sirenje mrnje prema trenutnoj vlasti,rusenje ustavnog poretka,sve sto je naveo ministar.

    1. Дај, сабери се! Очигледно да још ниси издоручковао буђави сендвич!

    2. Zašto botovi nikada ne odgovore na prozivke u ovim komentarima? Kao da su isprogramirani da vrte par rečenica, a za sve drugo nemaju softver.

  4. Da se podsetimo: Sadasnji i bivsi predsednik kao i ostali radikali svojevremeno su otvoreno pretili predsedniku Tadicu da ce ga obesiti na aerodromu kada se vrati iz Brisela nakon potpisivanja sporazuma o pridruzivanju EU.Da li je to bilo krivicno delo?

  5. Mislim da tuzilastvo mora da reaguje. Oni ne prete samo Predsedniku, vec i svima nama koji zivimo u Srbiji. Ne sme se dozvoliti da dodje do destabilizacije. Ako im se ne dopada da zive u Srbiji, neka idu. Puni su nasih para. Neka ostave na miru Predsednika da radi svoj posao.

    1. Maro sendvičaro, Predsednik odavno NE RADI SVOJ POSAO!!!
      On nema mandat da pregovara o Kosovu, da priča o povećanju plata, da. „daje „ili „ne daje „odredjene funkcionere…
      Da preti i druge naziva lenjim , neradnicima, ološima, izdajicama, samo zato što se ne slažu sa njegovom nakaradnom politikom i samo zato što iz opozicionih partija nije neko prešao u sns…
      PREDSEDNIK JE ODAVNO IZAŠAO IZ OKVIRA SVOG MANDATA I TREBA GA SMENITI!!!

  6. Izjava Obradovića je protivzakonita, neodgovorna i opasna po mir i bezbednost. Ali Đilasov plaćenik radi šta mu se kaže, pa i protiv interesa naroda, samo da bi zadovoljio svoje lične interese.

  7. Postoji li među komentatorima neko ko se zaista razune u pravo ?
    Ja se ne razumem, ali me kao pravnog laika, ali i kao građanina ove zemlje zaista interesuje da li predsednik krši Ustav i zakon Srbije pozivom na „razgraničenje“ ?
    Ima li predsednik ( on sigurno nema) ili premijer Srbije pravo na menjanje granica države ?
    Da li u ovom slučaju ministar policije menja teze ?
    Možda je poziv na hapšenje predsednika države krivično delao, ali da li je to krivično delo ako je sam predsednik države svojim predhodnim izjavama načinio krivično delo ?
    Poziva li predsednik države na puč svojom željom da menja granice države ?
    Naravno, mogli bi se postavljati još more pitanja, ali da li postoji neko bez „botovskih“ obeležja one ili ove strane koja će dati tačne i precizne odgovore na ova pitanja.
    Na sva pitanja se može jenostavno odgovoriti, sa DA ili NE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.