Stefanović: Javlja mi se, Pacoli neće doći

Ostavite komentar


  1. Ovo je bila samo provokacija Ugljanina i Pacolija, i ubeđen sam da do te posete neće doći, je i Pacoli zna da nije dobrodošao u Srbiju.

  2. Verovatno da nece, ali svakako mislim da Sandzak nije taj koji treba da odlucuje o Pacolijevom pozivu a ni dolasku.

  3. Ministar spoljnih poslova samoprozvane države Kosovo nije dobrodošao i naravno da ne treba dozvoliti provokacije Albanaca i Bošnjaka.

  4. Ne smemo sebi dozvoliti da nas Albanci isprovociraju pred nastavak dijaloga. Njima je svojstveno kad im ide loše u pregovorima da na terenu naprave incident.

  5. Bedžet Pacoli nije dobrodošao u Srbiji, a treba razmisliti i da li su dobrodošli oni koji ga u Srbiju zovu.

  6. I meni se kao i ministru Stefanovicu javlja da nece doci do te posete. To je bila obicna provokacija na koju niko nece da nasedne. Zna Pacoli da ce dobiti lisice oko ruku cim dodje u Srbiju.

  7. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović dobro zna sa kakvim namerama bi Pacoli došao u Srbiju i sasvim je za očekivati da to ne dozoli. A političarima iz redova albanskih partija na jugu Srbije sve ovo služi kako bi na sebe skrenuli pažnju i dobili nalo publiciteta.

  8. Najbolje bi bilo da mu dovedemo Ugljanina tamo. Posto covek ako nema fotelju pravi haos po Srbiji.

  9. Je’l Stefanovisu, a te uniforme iza sebe si postrojio da te ‘brane’, da te Pacoli ne bi ‘posetio’?!

    1. Rade, rade, nego šta. Mora da ih je nešto gadno zagolicalo pa tastature počinju da se pregrevaju. Ali, za razliku od ovih mučenika koji su primljeni u službu i koji će raditi za nekakvu, da ne kažem kakvu, platu njima (botovima) nisu potrebna nikakva usavršavanja, školovanja, kursevi, razne KPA, COPO i slično. Dovoljno je da nešto napišu makar to bile i nebuloze, nesuvislosti, pričice za dečicu,………u jednoj do dve prostoproširene rečenice i prizmenim stilom i ispunili su normu. A ovi gore na slici (novozapošljeni) neka rintaju i za njih. Kud ćeš lepše?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.