Stefanović: Nećemo dozvoliti da iko iseli Srbe sa KiM

Ostavite komentar


  1. Ovom ministru moram reci:
    Nije u interesu Kosova da iseli srbe . Ja kao albanac nemam interes da budemo samo mi, jer drzava mora da bude demokraticnija ako ima manjina.

    1. Sami Samiu:Pa nije valjda da misliš da Haradinaj zna šta je demokratija.

  2. Dosta je vise ,,Bljeskova“ i ,,Oluja“ i 17 marta i svakog drugog nasilja nsd Srbima.

  3. Iz izjave ministra Stefanovića mogu se izvesti zaključka:
    prvi, da se u Republici Srbiji, uključujući i KiM, našim narodom smatra samo srpski narod, odnosno da nacionalne manjine nisu „naš narod“,
    drugo, da česta pozivanja zvaničnika i poslanika SNS da ih je izabrao i da predstavljaju narod, znači ceo srpski narod, i
    treće, da u Republici Srbiji živi samo dva i kusur miliona srpskog naroda.
    Vrlo glupa izjava.

  4. Vecina srba na Kosovo zivi juzno od reke Ibar.Srpski politicari,pogotovu ovi sadsnji,otpisalji su srbe juzno od Ibra,jer pricaju samo za one severno od Ibra.Narovucenije,njima ne interesuju srbi ni juzno,ni severno od Ibra.Jedino sto njih interesuje jesu Trepca i Gazivode.Kad bi dobili Trepcu i Gazivodi,srpski politicari,priznali bi Kosovo bez srba.E to nece moci.I nama albancima trebaju srbi,ako nizasta bar kao komsije.

    1. …trebaju Srbi tretirali bi ih kao ljudska bica. Sto se ticebostalog sto si napisao mislim da si skoro potpuno u pravu.

  5. …izjavi ovakva moralna gromada stvarno mislim da Srbi sa Kosova mogu mirno da spavaju. Setim se tada i kako su slicno izjavljivali i za Krajinu i kako su je sacuvali, pa sada tamo vri od zivota. Sve u svemu, ako gledamo istoriju, za Srbe sa Kosova stizu lepa vremena jer se pravi ljudi brinu o njima.

  6. on je apelowao na zemlje da izwrse pritisak….ewo ja apelujem na tebe da odes sa owog mesta jer ti otac valja oruzije po bliskom istoku…jel ces otici???

  7. Prištinski kriminalni političari žele da zadrže vlast po svaku cenu ali ovakvim destruktivnim metodama uništavaju sami sebe.

    1. Bananama// idi do Jarinje i uveri sam koliko je Kosovo , Srbstvo .!! Ili bolje pitaj Djuriča

  8. A šta ćeš konkretno da uradiš!?-Da,kao i toma-diploma legneš u rov sa (tominim) sinovima,i to bez stiropora!

  9. Pre svega, trebali bi zvaničnici u našoj državi da nas obaveste koliko se Srba iselilo dobrovoljno sa Kosova u poslednjih 5 godina. Niko njih ne treba da tera, iseliće se sami ako se nastavi pogubna politika naše vlasti kojom dele Srbe među sobom i drugo stanovništvo na Kosovu. Sa druge strane vlast krije koliko su stanova, kuća i zemljišta pokupovali Albanci u okolini Niša, Vranja, Kraljeva i drugih mesta. Pa sada razmišljajte gde to ide!

  10. Ndamo se da ce se situacija na Kosovu smiriti i da ce Srbi u miru docekati Novu godinu u svojim domovima.

  11. Ako se većina Srba iseli sa Kosova, najveći krivac će biti Vučić i SNS družina, jer oni se oslanjaju na grupu najvećih kriminalaca sa Severa, a oni su većinu poslova prebacili u centralnu Srbiju.
    Vučić je još kao Šešeljev potrčko obavljao slične poslove u Glini i drugim mestima, gde danas Srba više nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.