Stefanović: Neko namerno usporava istragu

Ostavite komentar


  1. Pa što neotkeiješ ko je rušio u Savamali koja ti je pred nosom, ko je tukao novinare na inaguraciji, ko je ubio novinare u Srbiji, ko pali kola neposlušnim funkcionerima SNS. E ,moj botko. Samo si bot, botić, najbotić.

  2. Pa, treba mu verovati. Stefanović je stručnjak za usporavanje i obesmišljavanje policijskih istraga. Nadam se da će se Ameri (međunarodni faktor) umešati u istragu i pokazati svima ko je izvršilac ali i (još važnije) ko je nalogodavac izvršenog zločina. Bojim se da se ovoj vlasti ne bi svideli prava istraga i istina.

  3. Glavni kočničar i skretničar mnogih istraga u Srbiji (bilo bi puno sve ih nabrojati) našao da komentariše rad Kosovske policije. Ajte Beograđani imate priliku da počnete da sklanjate ove prodavce magle.

  4. Ma ne usporava se, oni je uopste i ne vode vec nas samo zavitlavaju nekim izjavama i lazima.Ali ne sumnjam da nasa policija vodi veoma dobru i opseznu istragu.

  5. Gospodine Stefanoviću organi istrage su povezali neka mesta sa nekim licima, neka lica sa nekim predmetima, imaju neke dokaze, ali ako Vama to otkriju istraga će biti ugrožena. Pokažite malo strpljenja, kao što to tražite od građana Srbije u Vašim istragama.

  6. Boze dragi, ko govori o efikasnosti i brzini? Strasno! Dosli smo do dna.Nestao je moral, etika, stid sve sto cuva drustvo.Jos kad se doda Vucicevo "postivanje novinarskog kodeksa", a visi na Pinku i Informeru i njegovo ponasanje nakon ubistva Olivera Ivanovica ostaje samo nada da je Oliver posljedna zrtva.

  7. Kako vreme neumitno prolazi, jedino sto ostaje je poverenje srpskog naroda jeste u Aleksandra Vucic, vladu, drzavne organe, koji bi mogli mnogo vise da doprinesu istrazi muckog ubistva Olivera Ivanovic. Jedino sto nam ostaje je nada da ta proces nece biti uporopascen i namerno vodjen u pogresnom smeru.

  8. Ovaj Jaud ne može ni mače sa popare da otera koliko je sposoban,kad bi mu neko lupio šamar za drugi bi morao da ga juri do Novoga Sada.

  9. A ovaj traži da se istraga da njemu u ruke. Pa videli smo mi kako to izgleda i koliko je efikasno kada kompletni idioti traže kompletne idiote.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.