Stefanović: Nije vršen nikakav pritisak na Milenkovića, ta priča je izmišljena

Ostavite komentar


  1. Pogled gospodina Milenkovića sve govori. Čovek je očito pod velikm pritiskom. Nikada nije zabeleženo da neki inspektor javno daje izjave o istrazi, zato je ovo sve sumnjivo.

  2. Vama se veruje i unapred. nemate potrebe za poligrafima i onim „nisam mame mi.“

  3. Besmisleno je da tebe bilo ko bilo šta pita u vezi bilo čega…Istina i ti nikako ne idu zajedno.

  4. Zasto onda nisi nagrdio policajce za najbecu zaplenu vutre na balkanu ako to nije vuciceva roba?Tvoja prica je providna to i malo dete vidi ,al boli vas uvo bec imate druge plantaze tako da opusteno mocicete da gradite bg na vodi i dalje bice love jos oruzje kad se proda ohoho lova do krov boli vas uvo

  5. Da li je sluzbi Carina, bila sumnjiva nabavka specijalnih lampi za uzgajanje rotkvica…??!! I veliki pozdrav za strucnjaka , rukovaca poligrafa ,koji ovih dana gostuje po radio stanicama ( Radio Beograd ),uprkos slozenom i obimnom poslu…

  6. Besmisleno kao londonska diploma sa blagajne Centra „Sava“!. Oj, Srbijo medju rijalitijima

  7. Kakav pritisak !!!Kad bi inspektor rekao sta je preziveo,zbog casnog obavlja
    nja posla,saznali bi gradjani,istinu.Ovako,partijski ministar prica bajke.

  8. Ovo je izjavio čovek zvani laž.
    Zašto je onda Milenković kod davanja izjave bio tako nesiguran i uznemiren, zašto je delovalo kao da čita izgovoreni tekst?

  9. Naravno da poligraf nije radio svoj posao. Pitanja o Jovanjici vam nisu potrebna jer sve znate. Milenkovic je morao poligrafu da odgovara za neki od svojih prestupa i time bude ucenjen i uslovljen o slucaju Jovanjica.

  10. Ako ti kažeš da „nije vršen nikakav pritisak“, to onda upravo znači -suprotno.

  11. E moj jadni plagijatore, ko tebi sta veruje!? Seti se samo Savamale koliko si o njoj baljezgao. Sram da te bude.

  12. Ovaj clanak podseca na licnu prepisku Dr Nebojse i aktuelnog Predsednika,vodje srpske napredne stranke.

  13. Za poligraf se zna da nije siguran i nigde na svetu se ne ubraja među dokazno gradivo. Zna se da je kod postavljanja pitanja na poligrafu veoma važan moment samo iterpretiranje istog. Znači da se pri postavljanju pitanja na poligrafu može uporediti 2 ili više poligrafista koji postavljaju potpuno isto pitanje i dobijaju se različiti rezultati.

  14. Ma da plagijatore, i kamere to dokazuju! Sram da te bude, jos od vremena rusenja Savamale!

  15. Ju kakve laži ovaj plasira, ko nam je kriv kad nemamo diplomu! Sentin sin, Milenković je progonjen i preplašen. Javno je dao smešnu izjavu kako bosovi nisu bosovi, oslobodio ih je poligrafa, on im je bio poligraf. A šta su, doktore ha, ha, radili tamo Babić i Vulin???! Smatraju nas i drže nas za budalu. Samo nek nas drže…

  16. Toliko lazi koje su dokazane gdin. Stefanovic je do sada rekao , mislim da ni sam vise ne zna sta je sve izgovorio. Ono sto vredja normalne ljude obrazovane i neobrazovane a prirodno intelligente je toliko pocenjivanje citaoca da to dovodi do apsurdne situacije , da se ljudi povlace i nisu vise u mogucnosti da toliko primitivizma i nemorala podnesu, sto ce na kraju rezultirati mentalnim i moralnim krahom celog Drustva, ako vec nije do sada.

  17. Inspektor Milenkovic je “ izgledao “ kao da je pre par minuta pusten iz pritvora , nesiguran u “ svom objasnjenju “ kao da je citao “ naredjenu “ izjavu odavajuci “ tajnost istrage “ o ne “ ucestvovanju “ porodice Vucic u aferi , iako je samo spomenut bata i to kao “ moguci “ kontakt “ sns “ biznis “ mena Koluvije . Plus niko nije ni trvdio da je vrsen pritisak MUP -a na inspektora vec je pritisak dolazio od strane drugih “ institucija “ …znate vec koje …Kao i cesto do sada klasicna zamena teza sa skretanjem paznje na ne ne bitne cinjenice namenjene sns i Pink ovcama
    Nego ….da li je koriscena metoda “ stara skola “ prilikom ispitivanja inspektora Milenkovica na vec , “ famoznom “ institucija , poligrafu…..sigurno znate vec kako to ide …

  18. Ja ovome verujem jedino kad ćuti, onda sigurno znam da ne laže.
    Mada, ni tada ne znam da li je to zato što slučajno nema šta da slaže, ili se on to samo sprema da slaže!

  19. „Nema nikakvog sukoba. Da Vučić samo okrene telefon i traži moju ostavku imao bi je odmah“ – pa kad si ti poslusno stene, a on tvoj strogi, ali pravedni vlasnik. A to sto predsednik nema ovlascenje da trazi ostavku jednom ministru, (to moze premijer) i sto bi to bilo protivno ustavu, to nema veze, sasvim ok……

  20. Stefanović dr Nebojša mi koji čitamo Danas , ti ne verujemo. a pučinu ste kipili. Opusti se.

  21. Ma kad on to kaze ja stvarno neznak ko mu ne(veruje)?
    Vidi se po coveku da je posten, sigurno kupio par stanova pored Poste

  22. Ama sve da je tako od reči do reči ostaje gomila pitanja u vezi „plantaže“ , a kao prvo je -gde su bili i šta su radili inspektori Ministarstva poljoprivrede više godina jer kod nas u ataru čovek posejao GM soju i posle par meseci eto inspektora i po hitnom postupku uništavanje još zelene soje,, drugo kako niko nije došao da utvrdi kako se troše novci od državne subvencije , kako niko nije došao da uzme uzorke „industrijske“ konoplje (ako nema labaratorije kod nas ima u inostranstvu , a u to ne verujem jer postoje mobilni setovi za dijagnostikovanje psihoaktivnih supstanci).Nema odgovora ko je bio obezbeđenje i čime su zastrašivani radnici na plantaži , kao i drugi majstori koji su morali dolaziri radi održavanja sistema za grejanje i navodnjavanje ?I na kraju – zašto se ćutalo 14 dana?

    1. Vi baš ne možete da se setite. Oni koji su se slikali u Jovanjici su u stvari, prvi majstor za grejanje, drugi majstor za navodnjavanje, treći majstor za struju, a glavni je nadzornik.

  23. 1. Vučić i brat su zvanično osumnjičeni u slučaju Jovanjica, po krivičnoj prijavi gradonačelnika Novog Sada.
    2. Unutrašnja kontrola MUP-a ispituje inspektora koji vodi slučaj i primorava ga da daje javne izjave kako braća Vučić nisu umešana u slučaj, iako je istraga o svemu tome u toku.
    3. Ministar policije daje izjavu da je spreman da podnese ostavku ukoliko mu jedan od osumnjičenih u slučaju Jovanjica to zatraži.
    4. Tužilaštvo koje zvanično rukovodi istragom ćuti.

    Ovo treba izučavati na Pravnim fakultetima širom sveta kao primer uticaja mafije na policiju i pravosuđe.

  24. Srbija je prva zemlja na planeti koju će uništiti grupa huligana i manijaka.
    Bravo momci (manijaci i hulidani), jer sve što se dešava mora da za to postoji dovoljan razlog. Srbija će nestati, jer za to već postoji dovoljan razlog.
    Srbi, a i ostali u Srbiji, ništa bolje nismo ni zaslužili!

  25. koliko ovaj poligrafa treba proći:dipoma fakulteta,magistarska pa doktorska disertacija,Savamala,tata,mama,Krušik,….pa na kraju tek paradajz u Jovanjici.

  26. Ma hajde mali ministre Nebojša , pa i psi lutalice znaju da l a ž e š, čim
    Progovoriš..

  27. Sine medjusobna namestaljka, oni njega za Krušik, on njih za Jovanjicu, de ćeš dalje, kakav berberin kakvi bakrači?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.