Stefanović: Obradović i Đilas pokušavaju da stvore atmosferu međusobnog obračunavanja građana

Ostavite komentar


  1. SNS falange po vasoj naredbi vec kidisu na sve sto mrda, tako da ne *enjaj vise. Jadna je zemlja u kojoj radikalski sljam vlada.

    1. Ne postoje nikakve falange vlasti vec zelja pojedinih iz SZS da silom dodju na vlast.

    1. Ne može ni jedan tekst bez botova. Botino Vučić je podelio narod na naše i njihove, imali igde u svetu da pozicija održava mitinge protiv opozicije.

  2. Srečna slava svima koji slave uz želje da budemo živi i zdravi i da imamo mnogo više slobode

  3. Posle Savamale, Krušika , Jovanjice, helikoptera, Babića i niza sličnih svinjarija , gospodin „Dr.“ Neša iz Beograda bi morao da bude srećan što nije uhapšen, ali, kad-tad, biće, umesto da priča bilo šta! Kakva beda od čoveka?

  4. Dobar je ovaj Nebojša iz Beograda, ima smisla za humor.
    Ne znam da li je baš on najsmešniji ministar na svetu, ali sigurno je bizu tome jer ume da nas baš dobro zasmejava, na primer, sa izjavama kao što je sledeća:
    „Za vreme sadašnje vlasti sudstvo jeste i biće nezavisno, tužilaštvo samostalno, a policija samo na strani svoga naroda“.
    Uvek prija jedno ovako dobro smejanje.

  5. Ma to ti se samo cini. Oni su fina gospoda sa lepim manirima. Ako me razumes sta hocu da ti kazem.

    1. Na žalost u tome i leži problem, jer jedina kazna Obradoviću koji ima poslanički imunitet, jeste novčana kazna od par hiljada dinara, i sam Obradović to zna. Da bi ga oštrije kaznili, morala bi skupština da mu ukine poslanički imunitet, što bi u vremenu pred izbore bilo kontra produktivno. Obradović sve to zna zato se tako i ponaša.

  6. Tužilaštvo je nezavisno… Zato niko i ne zna gde je gđa. Dolovac. Jer da zna, možda bi joj rekao da treba da radi svoj posao pa niko od ovih ministara ne bi sedeo u Vladi već po zatvorima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.