Stefanović: Omladina SNS će ići u mirovne misije o trošku države

Ostavite komentar


  1. Sve bi to bilo u redu da za vreme g. Stefanovića i g. Jeremića oni i njihova ekipa nisu vladali MSP i slali svoje ljude po svetu o trošku države tj. poreskih obveznika. Ovako nema smisla…

  2. Davno je jedan prorok napisao pod Božjim nadahnućem, da ljudi govore o miru, stalno govore, ali mira nema.
    Apsurd je da političari koji u regionu stalno pale požare i zazivaju vetrove novog balkanskog rata, sada šalju svoje mlade snage u neke bestragije da šire mir, pozitivne vibracije i ljubav prema bližnjima! Da nije jadno bilo bi smešno. Ovako ostaje gorak ukus, kao posle pilule koja sadrži cijanid, a to politika svakako jeste – otrov za mase koje decenijama lutaju kao ovce bez pastira, jer ih vode slepci – da parafraziram Isusa Hrista.

  3. Pa naravno da ce o trosku drzave….da ti i kompanija mozete da prikazete i ono sto jeste i ono sto nije….

Ostavite komentar


Politika

Ima li saglasnosti u ProGlasu oko bojkota izbora? 8

Ima li saglasnosti u ProGlasu oko bojkota izbora?

- Proglas se nikada nije zalagao za pasivan bojkot već je strategija bila da se pretnjom aktivnim otporom i građanskom neposlušnošću koja dolazi od strane ujedinjene opozicije i civilnog društva dobiju što bolji uslovi, a pre svega onemogući ponovoljena masovna migracija birača – kaže za Danas Filip Ejdus, profesor Fakulteta političkih nauka i jedan od inicijatora ProGlasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.